Тази стая е много специална във всеки дом

Идеи за момичешката детска стая

392

Интериорният дизайн на всяка една стая е важна и вдъхновяваща задача. И ако за кухнята и хола трябва да заложим на по – гъвкави и универсални решения, съобразени с вкусовете и навиците на всеки един от семейството, то за спалнята и детската стая трябва да приложим по – индивидуален подход. Правилният дизайн, точните цветове, разпределението на мебелите, ще направи стаята по – удобна и комфортна. Особено когато обзавеждаме детската стая, трябва да съобразим, че тя е място не само за почивка, но и за учене, за игра, за творчески проекти.

Момче и момиче в една детска стаяВъзможно е!

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

Легла на два етажа за детската стаяЛеглата на два етажа са понякога единственият избор за детска стая

Ето защо детската стая е много специална. Концепцията й за дизайн на спалнята трябва да бъде съобразена с характера на обитателите й.

Дори когато правим стая за момче и момиче, трябва да мислим по различен начин, да планираме различни нюанси, десени, текстури…

Днес ще ви покажем някои  от най – свежите и красиви идеи за момичешки стаи, които ни предлага социалната платформа Pinterest. Всички те са много практични, семпли и отразяват характера на собственичките си. тук ще видите идеи както за малкото момиче, така и за порасналата тийнейджърка, за помещения, обитавани от едно или от две деца.

Ето нашите вдъхновяващи предложения.

Детска стая за три децаТри легла в една стая – възможно е
Сподели: