Тапети за детската стая

Следвайте тенденциите в обзавеждането  

1651

Тапетите са модерни, тапетите са шик и все по – смело влизат в декорацията на дома. Tогава защо да не декорираме с тапети и детската стая? Ако ви предстои ремонт и се колебаете какво да изберете за стените в стаята, ето няколко съвета, които ще ви помогнат в избора.

Тапетите в детската стая могат да се превърнат във фокусна точка. Благодарение на огромното разнообразие на пазара днес, може да създадете тематична стая, може да подчертаете определена зона в помещението, да добавите цвят, ако мебелите са бели, да увеличите визуално помещението.

Избирайки тапети за детската стая, обърнете внимание на материала от който са изработени. Желателно е да са екологични, със сертификат, че не съдържат вредни съединения, които могат да окажат влияние върху детето.

Заложете на устойчиви и здрави тапети, които ще устоят на всички очаквани поражения и които могат да се почистват.

Ако стаята е за две деца, може да ги използвате, за да разделите помещението визуално и да оформите тематични кътове.

Ако детето обича определен анимационен или приказен герой, създайте му атмосферата от любимото филмче.

Ако стаята на детето е малка, помислете за вариант на тапет с вертикални или хоризонтални шарки, така може да направите стаята визуално по – висока или по – широка. Интересно решение е да заложите и на тапет на точки.

Когато става въпрос за цвят – няма две мнения. Тапетът за детската стая трябва да бъде цветен и весел, с красиви декорации и мотиви.

Ако вече не се колебаете дали да изберете тапет за стаята на вашето дете, вижте няколко идеи от нас.

 

Сподели: