Стаи за щастливи деца

Всичко зависи от правилната декорация

478

Обзавеждането на една детска стая съвсем не е маловажен процес. За да расте едно дете щастливо, спокойно и в хармония с всичко наоколо, е важно мястото, където спи и където играе, твори или просто си чете да бъде в меки тонове, с достатъчно светлина и мебели, които пасват на възрастта и интересите му.

Детска стая за три децаТри легла в една стая – възможно е

Без значение дали обзавеждате нова детска стая или планирате ремонт на настоящата, ви предлагаме няколко идеи за декорация и обзавеждане, от които може да почерпите вдъхновение. Защото, за да бъде едно дете щастливо, трябва да има пространство, което да го прави такова.

Основните цветове

Идеалната детска стаяНека да разчупим съвременния облик на стаята

Децата обичат цветовете, но не прекалявайте. Обзаведете стаята само с основните, напълно достатъчно е, за да внесете свежест и колорит.

Кът за четене

Момче, момиче, тийнейджър….Няма дете, което да не хареса идеята за малка палатка, която да служи като място за почивка и четене.

Усещане за природа

Дървена стена в неутрален сив цвят прави тази бебешка стая толкова уютна. Смесването на розово и синьо добавя цвят. Но какъвто и ярък нюанс да добавите, с подобна стена – акцент, няма да сбъркате.

Модерно излъчване

Ако искате да избягате от стандартните цветове – синьо, розово, зелено, лилаво…заложете на черно и бяло, сиво. Цветен аксесоар, както е това жълто одеяло е перфектното допълнение.

Класическо зелено

Класиката винаги работи. Този мек зелен цвят на стената и стелажа в допълнение с бяла пейка, създава уютна и приветлива атмосфера в тази момичешка стая.

Бяло и черно

Тази вечна, непреходна и винаги модерна комбинация е приложима навсякъде, а тази бебешка стая е доказателство. Шик и стил за малкия човек и у дома.

Цветовете на дъгата

Умелото използване на цветовете е ключът към хармоничната и щастлива детска стая.

Минимализъм в действие

Какво ще кажете за минимализъм в детската стая? Съвсем не е непосилно, а това прозрачно легло е отправната точка, от която може да надграждате.

Бохемско излъчване

Нека да погледнем към стаята от друг ъгъл и да видим в нея непримиримия детски дух, желанието за приключения и забавления. А тази стая отразява именно това.

Когато стените говорят

Тези стаи са пример за семпло подбрани мебели, за свежест и светлина. Акцентът тук идва главно от стените, които задават темата на целия декор.

Момче и момиче в една детска стаяВъзможно е!
Сподели: