Идеи за тийнейджърска спалня - стилна визия, която ще харесате

Уверете се, че имате достатъчно място за съхранение

944

Ако търсите идеи за тийнейджърска спалня, е трудно да решите откъде да започнете. Когато са били деца, дизайнът на спалнята обикновено се основава на това, от което са били обсебени - Paw Patrol, Disney Princess, Pepper Pig. Сега вашите тийнейджъри започват да развиват свой собствен „вкус“, който вероятно трябва да вземете предвид, когато украсявате спалнята им.

Тийнейджърски стаи, подходящи за всяко момичеКогато обзавеждате стаята трябва да помислите за това, тя да отразява индвидуалността на детето, неговия стил и предпочитания.  

Тъй като децата ви стават тийнейджъри, стаята им определено трябва да отразява техните интереси. Допълнително легло за преспиване, бюро за учене с много рафтове за съхранение, зона за релакс и студена светлина са от съществено значение за спалнята на тийнейджърите.

1. Инвестирайте в легла на високо и ниско ниво

Идеи за декорация на тийнейджърската стаяВнесете непринуденост и чар

Създава усещане за разделяне на стаята, а зоната под леглото се използва за място за почивка или учене.

2. Създайте момичешко пространство, което не е супер момичешко

Ако детето ви е на път да израсне от розовото, но все още го харесва, заложете на монотонна схема, с бледорозово.

3. Не можете да се съгласите за стил? Създайте дъска в pinterest

Ако „не знам“ е отговорът на вашите въпроси относно любимите цветове или теми, пуснете предложения от Pinterest и им дайте да си изберат тема.

5. Планирайте оформлението на тийнейджърска спалня

Подхождайте към оформлението като към студио и включете зона за излежаване с приятели и бюро за домашна работа/игри. Ако мястото е малко, но имате високи тавани, вдигнете леглото от пода и ефективно ще удвоите размера на стаята.

6. Нека изразят своята личност

 

Позволете на тийнейджърите да изразят чувството си за стил и да постигнат пространство, което да усещат по - лично.

7. Изберете здраво бюро в спалнята на тийнейджър

Когато става въпрос за избор на бюро – потърсете най-доброто, което можете да си позволите. Уверете се, че столът е наистина - стол с регулируема седалка ще расте заедно с вашия тийнейджър. 

8. Създайте пространство за гордост

Стената като черна дъска отваря потенциал за творческа свобода, използвайте магнитна боя, за да закачите снимки и картички.

9. Направете място за преспиване

 

Сгъваемият матрак е изключително лесен за прибиране и под леглото, но когато гостите остават, той действа и като единично легло.

10. Купете легло с платформа, за да направите място за съхранение

Когато става въпрос за работно пространство и място за съхранение, заложете на легло с платформа, под което може да има достатъчно място за съхранение на всичко, от което се нуждаете. 

Идеи за модерни тийнейджърски стаиВсеки тийнейджър ще се влюби в тях  
Сподели: