Идеи за тийнейджърска спалня - стилна визия, която ще харесате

Идеи за тийнейджърска спалня - стилна визия, която ще харесате

Ако търсите идеи за тийнейджърска спалня, е трудно да решите откъде да започнете. Когато са били деца, дизайнът на спалнята обикновено се основава на това, от което са били обсебени - Paw Patrol, Disney Princess, Pepper Pig. Сега вашите тийнейджъри започват да развиват свой собствен „вкус“, който вероятно трябва да вземете предвид, когато украсявате спалнята им.

Тийнейджърски стаи, подходящи за всяко момиче

Тийнейджърската стая е място, в което обитателят трябва да избяга от ежедневието, да проясни мислите си, да преоткрие...

28/07/2016

Тъй като децата ви стават тийнейджъри, стаята им определено трябва да отразява техните интереси. Допълнително легло за преспиване, бюро за учене с много рафтове за съхранение, зона за релакс и студена светлина са от съществено значение за спалнята на тийнейджърите.

1. Инвестирайте в легла на високо и ниско ниво

Идеи за декорация на тийнейджърската стая

Когато говорим за тяхната спалня, тийнейджърите искат точно това, което е хит в момента. Затова, когато обзавеждаме м...

06/10/2016

Създава усещане за разделяне на стаята, а зоната под леглото се използва за място за почивка или учене.

2. Създайте момичешко пространство, което не е супер момичешко

Ако детето ви е на път да израсне от розовото, но все още го харесва, заложете на монотонна схема, с бледорозово.

3. Не можете да се съгласите за стил? Създайте дъска в pinterest

Ако „не знам“ е отговорът на вашите въпроси относно любимите цветове или теми, пуснете предложения от Pinterest и им дайте да си изберат тема.

5. Планирайте оформлението на тийнейджърска спалня

Подхождайте към оформлението като към студио и включете зона за излежаване с приятели и бюро за домашна работа/игри. Ако мястото е малко, но имате високи тавани, вдигнете леглото от пода и ефективно ще удвоите размера на стаята.

6. Нека изразят своята личност

 

Позволете на тийнейджърите да изразят чувството си за стил и да постигнат пространство, което да усещат по - лично.

7. Изберете здраво бюро в спалнята на тийнейджър

Когато става въпрос за избор на бюро – потърсете най-доброто, което можете да си позволите. Уверете се, че столът е наистина - стол с регулируема седалка ще расте заедно с вашия тийнейджър. 

8. Създайте пространство за гордост

Стената като черна дъска отваря потенциал за творческа свобода, използвайте магнитна боя, за да закачите снимки и картички.

9. Направете място за преспиване

 

Сгъваемият матрак е изключително лесен за прибиране и под леглото, но когато гостите остават, той действа и като единично легло.

10. Купете легло с платформа, за да направите място за съхранение

Когато става въпрос за работно пространство и място за съхранение, заложете на легло с платформа, под което може да има достатъчно място за съхранение на всичко, от което се нуждаете. 

Идеи за модерни тийнейджърски стаи

Стаята на тийнейджъра е мястото, в което те искат да почиват, да се видят с приятелите си, да се забавляват и да се п...

21/10/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...