Трансформацията на пет бани

Не винаги е необходим основен ремонт

593

За да се промени една баня, не винаги има нужда от цялостен ремонт. Понякога смяната на мебелите, освежаване на стените (ако не са с плочки, разбира се) и нова санитария, правят чудеса.

Вижте няколко примера за променени бани, само в рамките на един уикенд.

Преди: Баня в розово

След: Нов слой боя, сменен кран и пребоядисан шкаф преобразяват помещението. Рамкираното огледало добавя ретро излъчване.

Преди: Скучно и обикновено

След: Боя, нов плот на мивката и няколко аксесоара от магазин за втора употреба правят тази баня да заблести. Интересно решение е стената в рамка над ваната, където е мястото и за цветните кърпи. Новите кранове и плетен кош придават уют на помещението.

Преди: Монохромно

След: Собствениците тук избират да сменят пода, залагайки на интересна композиция от плочки. Стените са освежени с тематични малки картини. Огледалото е променено в нова рамка, която кореспондира с цвета на шкафовете. Букет свежи цветя придава завърек на помещението.

Преди: Старомодна мивка

След: Слой светла боя и нови дръжки трансформират шкафа напълно. Стените са освежени със светлосиньо, а ярките картини добавят цвят и колорит. Страничните лампи са сменени с по – модерни и по – изчистени модели, а шкафът – огледало предлага допълнително място за най – необходимите вещи.

Преди: Малка баня без излъчване

След: За една толкова малка баня може да мислим, че няма голям избор за освежаване, но това помещение е доказателство, че това не е вярно. Стандартния шкаф е заменен с направи си сам рафт, направен от дървена маса. Плетен кош предлага достатъчно място за най – необходимите вещи. Огледало в овална форма и нови кранове добавят антично излъчване.  За да не бъде мястото скучно, собствениците избират да закачат картини на стената, превръщайки го в нестандартна галерия.

 

Сподели: