Съвети от Gaudi DS при избор на шкаф за баня

Създайте функционална душ стая

570

Обзавеждането на душ стая е сред най-важните въпроси, с които бихме могли да се сблъскаме по време на интериорното обновяване на дома. И точно както и всяко едно друго помещение вкъщи, така и банята е с висок приоритет, за да бъдат финалните резултати феноменални. Доста хора не знаят как точно да подходят, за да постигнат баланс при обособяването на санитарното помещение. Евтини ли мебели да купят или да заложат на луксозните решения, които обаче са и финансово неизгодни? Тези и още много други въпроси са част от подобни проекти, които с Gaudi DS ще успеете да осъществите безпроблемно.

Какви видове шкафове за баня има
Високата функционалност на днешните интериорни решения могат да намерят реализация във всеки един български дом, включително и във Вашия, където искате да прекарате незабравими мигове със семейството. Gaudi DS предлага шкафове за баня от следния вид:

- Ъглови - от пвц, с мивка, с огледало, с осветление;
- Конзолни - водоустойчиви, от масив, от пвц, от мдф, от стомана, без и с мивка, с огледало, с осветление и др.;
- Колони - с горно и долно разположение, с огледало, от дърво, пвц и мдф;
- Шкафове за баня по поръчка - пластмасови, горни и долни от мдф.

Достъпни са разнообразни видове шкафове за душ зони, като някои модели са цветни и изключително актуални. Най-важното при избора им е да заложите на правилните размери, така че да не се затруднявате с тяхното монтиране и използване впоследствие.Как да изберем подходящ модел

За да изберете подходящи шкафове за душ зоната, трябва да използвате предоставените в сайта на Gaudi DS филтри, които ще Ви помогнат да откриете идеалните за Вашия случай решения. А именно:

- Марка;
- Цена;
- Размер;
- Произход;
- Цвят;
- Материал на изработка;
- Широчина;
- Проекция;
- Тип;
- Разположение.

Когато имате точни и ясни изисквания за това какви да бъдат желаните от Вас шкафове за баня, със сигурност ще откриете онова, което търсите. Възползвайте се от предложенията на магазин Gaudi DS и купете качествени интериорни компоненти на промоция.

Защо да се доверим на магазин Gaudi DS

Магазинът се отличава на пазара с множество предимства, които могат да се опишат по следния начин:

- Богата селекция от продукти - над 3000 артикула на склад;
- Безплатни услуги като консултиране, проектиране и доставка на поръчаните от Вас стоки;
- Редовни намаления и промоции в полза на Вашия портфейл;
- Гарантирано високо качество на всеки един продукт;
- Онлайн връзка с консултант.

Онлайн магазин Gaudi DS е лидер в продажбата на обзавеждане за баня, също както и в предлагането на креативни и практични решения, които олицетворяват съвременния подход при жилищното обособяване.

Сподели: