Разхвърляна баня? Никога повече

8 хитри трика да се справите с бъркотията  

244

Всички ще се съгласим, че банята е една от онези зони в дома, които са трудни за поддържане. А една от причините е, че тук държим толкова много неща. За щастие, има много прости начини да победите хаоса и да организирате банята си веднъж завинаги.

10 брилянтни идеи за банятаКоито никак не са скъпи...

Сложете шкафНай-простият и вероятно най-ефективният начин за организиране на всяка стая е като сложите шкаф. Независимо дали става въпрос за свободностоящ или за монтиран на стената, той ще осигури достатъчно място за съхранение на вещите.

Как да превърнем малката баня в голямаНе всеки може да си позволи достатъчно пространство точно в това помещение от дома

Сложете рафтове

Друг изпитан трик за съхранение: рафтове! Тук може не само да държите някои вещи, но и да ги използвате като декор, ако наредите красиви бурканчета.

Извлечете максимума от свободните пространства

Искате ли да се възползвате от празното пространство в малката баня? Заложете на ъгловите стелажи или рафтове. Отново, те могат да се използват за съхраняване не само на продуктите за баня, но дори и като декорация, ако сложите малко растение.

Малки буркани.

Бурканчетата са чудесни за съхранение на памучни тампони за грим, памук, четки за зъби и за грим, моливи за очила. Те са добро решение, ако не разполагате с достатъчно място за шкаф.

Закачете хавлиите.

Вероятно вече знаете, че кърпите по лесно се развъждат различни микроби и бактерии, особено ако се съхраняват в банята, която често е влажна. Един от начините да спрете разпространението на микроби е като оставяте кърпите да изсъхнат добре. Затова след употреба ги дръжте закачени на куки или малки лостове.

Инвестирайте в мобилни мебели

Един  от най – ефективните начини за съхранение на вещи е ако изберете подвижна малка количка. Нея може да я местите лесно из цялото помещение и ще ви е винаги под ръка.

Разделители

Чекмеджетата са безспорно много удобни, но понякога в тях може да какафония. Затова сложете органайзери, които ще ви позволят да имате поглед към всичко, което е там.

Етикирайте

С помощта на прости, симпатични етикети никога няма да се объркате, когато търсите определени елементи в банята си. Нека творчеството ви помогне да създавате красиви и функционални етикети за всичко.

Черна баня ли?Черното е не особено популярен цвят за баня, но традициите трябва да бъдат нарушавани
Сподели: