Готини идеи за малката баня

Оптимизирайте разумно малкото пространство

665

Малка баня изисква постоянна оптимизация на пространството. Има толкова много шампоани, гелове и козметика, но няма място. Затова собствениците на малки по размер помещения  време трябва да експериментират и да измислят нещо ново. Това има своите предимства, защото знаете - новите идеи красят и освежават интериора. Ето няколко вдъхновяващи примери, които да ви помогнат да оптимизирате разумно малкото пространство в банята.

10 брилянтни идеи за банятаКоито никак не са скъпи...

Вертикално съхранение

 

Какъв цвят да е банята?Изборът е богат

Най-сигурният начин да поставите възможно най-много предмети за лична хигиена е да организирате вертикално съхранение. За това са полезни отворени рафтове с малък формат, подвижни рафтове, компактни стенни шкафове и ъглови стелажи. Дори и най-обикновената стълба може да свърши отлична работа на системата за съхранение. За да не бъде интериорът на банята скучен, препоръчително е да изберете мебели в ярки цветове.

Вземете максимума

 

Трябва да използвате пълния потенциал на малка стая и да вземете максимума от нея. Следователно за системи за съхранение трябва да използвате пространството над тоалетната, под душа и под мивката.

Съхранение на кърпи

Понякога трябва да поставите много кърпи в банята. Скрит държач на много нива, който лесно се крие зад вратата, ще ви помогне да се справите с това.

 

Креативност и удобство

В малка баня, дори на етапа на обновяване, можете да направите няколко тайни системи за съхранение и да ги маскирате като обикновени керамични плочки. Лесно е да скриете предмети за лична хигиена зад огледалото.


5 идеи за малката баняАко не сте от щастливците, разполагащи с голяма баня, следващите пет идеи ще ви бъдат от полза
Сподели: