Детайлите, които ще направят една баня луксозна (част 2)

Детайлите, които ще направят една баня луксозна (част 2)

Казват, че дяволът е в детайлите. Е красотата на банята, дори и малката, също е там. И ако някой твърди, че хубава баня се постига с много финанси, вижте следващите идеи....

10 свежи идеи за банята

Ако искате да обновите банята си, почерпете идеи от следващите 10 снимки: Стъклени лавици Уникална подова настилк...

27/12/2015

Представяме ви част от от нашите идеи за бюджетно освежаване на това помещение. 

5. Голямо огледало

5 идеи за малката баня

Малко са щастливците, които могат да поберат в банята си душ кабина, вана и всички шкафове, от които имат нужда, за д...

02/01/2016

Малкото огледало не само не върши добре работата си, но и изглежда много по-зле. За баня трябва да изберете по-голямо копие - визуално изглежда по-скъпо, визуално разширява пространството, прави стаята по-светла, което винаги е важно за малка баня.

Що се отнася до дизайна, всичко е във вашите ръце. Можете да изберете както минималистичен, така и продукт с необичайна форма или с декор. В банята огледало във формата на извита капка или тясно правоъгълно копие от пода до тавана ще изглежда страхотно. Ще се окаже много интересно и необичайно.

6. Винтидж детайли

Друг популярен начин, който дизайнерите използват, за да добавят дълбочина към интериора на банята, са детайлите, вдъхновени от винтидж стила. Тази посока не е излязла от мода дълго време, така че можете безопасно да поставите ретро елементи в декора. Метални кранове и масивна златна душ слушалка ще изглеждат органични. Също така, лампите и декорите са подходящи като акценти.

Забележка: Месинговите кранове и фитинги са много популярни, те придават златист блясък и блясък на неутрална баня. Те изглеждат добре дори с матово покритие, създавайки хармонична картина. Основното нещо е да се намери този баланс.

Но не се увличайте и безмислено изберете компонентите на ситуацията - важно е всяко малко нещо да има нещо общо с цялостния интериор. Между другото, ако банята има прозорци, украсете я с текстилни завеси - те ще се поберат в банята много по-добре от стандартните ролетни щори.

7. Аксесоари за съхранение

Може би най-лесният и бюджетен начин да направите банята визуално по-скъпа е правилно организираното съхранение. Разгледайте по-отблизо всички видове органайзери, плетени кошници, стилни бутилки за съхранение на гелове, балсами, шампоани. Последният трябва да бъде избран в цвета на съществуващите дизайнерски елементи. По-добре изберете контейнери без надписи - в бъдеще ще можете да отпечатате и залепите собствени етикети, в зависимост от съдържанието на бутилката.

8. Плаващи мебели

Много е лесно да направите стаята да изглежда лека и просторна - просто изберете „плаващи“ мебели за нейния дизайн. В дневните отдавна се използват такива телевизионни шкафове, в спалнята - тоалетки. Така че защо банята трябва да бъде изключение?

9. Свободностояща вана

Ако имате късмет и сте станали собственик на голяма баня, съветваме ви да се възползвате максимално от тази възможност. Изхвърлете стандартния душ кабина за свободностояща вана. През последните няколко години това решение отново се счита за модерно и актуално. Направете ваната център на стаята и създайте останалата част от интериора около нея. Можете да украсите пространството с живи растения - тогава определено ще получите усещането, че сте в спа център, където можете да се отпуснете.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...