Банята е по - различна с уникално огледало

15 помещения с неочакван елемент

508

Когато мислите за обзавеждане и декорация на банята, какво идва на ум на първо място? Плочките? Мивката? Завесата за душ? Може би кърпите? Баните често се оказват пренебрегвана част от едно жилище и не им оказваме нужното внимание. Но нека да погледнем по – внимателно към нея. След ваната, тоалетната и мивката, какво още ви трябва?

Огледала за стилни домове10 интересни проекта за огледала

Ако искате да направите банята забележителна част във вашия дом, погледнете към огледалото. Именно то може да се превърне във фокусна точка, да добави характер и дори да завъртите цялостния дизайн около него. Ако не вярвате, вижте тези 15 бани с красиви огледала, които ще ви вдъхновят да се вгледате по – съсредоточено към този детайл.

Кръглите огледала са много популярни в наши дни, така че възможностите ви за рамкиране са безкрайни. Ако търсите нещо, което говори за класически и съвременен стил, намерете си прекрасно огледало с костна рамка.

18 нестандартни огледалаКоито ще доведат до уау ефект в дома ви  

 

За елегантната модерна баня металната нетрадиционна рамка е най-добрият ви избор. Ако останалата част от декора на банята е семпъл, бляскаво и ярко метално огледало ще издигне помещението на следващо ниво и ще даде контраст.

 

Има някои форми за огледало, които свързваме със спалнята или коридора. Пренесете ги в банята за един по - модерен и неочакван вид.

Смесвайте стилове, играйте с форми и текстури. Еклектика и традиция в едно ще превърнат и най – традиционната баня в неповторимо помещение.

Винтидж огледало е винаги добро решение и ще добави характер на всяка баня.

Овалните огледала винаги са интересен елемент, без значение дали изберете такова с рамка или с по – различна извивка.

Искате нещо неочаквано? Закачете огледалото по нетрадиционен начин.

Организацията е изключително важна, когато споделяте баня с някой друг. Изберете две еднакви огледала над двойната мивка. Те изглеждат шик и ще паснат идеално за по – голямата баня.

Когато си представите баня във френски стил, красиво позлатено огледало е задължително. Всъщност златните рамки са подходящи за толкова много стилове, защото внасят шик излъчване и блясък.

 

Някои бани нямат достатъчно място за голямо огледало. Но не се отказвайте от него. Малко огледало в дървена рамка ще добави рустик стил.

Огледална стена в комбинация със семплата модерна баня е перфектната двойка.

 

 

 

15 завладяващи дизайна с огледалаМястото на огледалото не е само в коридора
Сподели: