8-те правила за луксозно изглеждаща баня

Малки детайли за съвършено помещение

9789

От приготвянето на сутрешния тоалет до вечерната отпускаща вана, банята е помещението, което ползваме всеки ден и в което започваме и завършваме деня си. И след като е толкова важно, заслужава внимание и да бъде обзаведено с усет към детайла.

10 свежи идеи за банятаВижте десет страхотни идеи за банята

За щастие, с малко усилие, има много сравнително лесни начини да бъде вашата баня добре изглеждаща и да носи усещане за лукс. Всичко, което трябва да направите е да следвате няколко правила, които ще ви гарантират дзен пространството.

Инвестирайте в качествени кърпи за баня

Съвременната баня – лукс, блясък и просторБаните са едни от най-луксозните помещения в дома днес

Защо да се бършете в стари и несъвпадащи по цветове кърпи, когато можете да декорирате с луксозен комплект такива? Инвестирайте в комплекти от хавлиени кърпи за ръце и за баня и помещението ще придобие напълно нова визия.

Поддържайте ред

Разхвърляната мивка ще направи и най-стилните бани да изглеждат зле. Поддържайте шишенцата с козметика и зоната около мивката чисти и подредени.

Чиста постелка за пода

Нищо не прави банята да изглежда по-мръсна от изцапания килим. Независимо дали го перете веднъж седмично или редовно го изтупвате и сушите, чистата постелка е в състояние да подобри цялата атмосфера на банята мигновено.

Не забравяйте да почистите завесата за душ

Тя остава пренебрегната, но наред с ваната/ зоната около душа и фугите, трябва да перем и забърсваме и завесите. Ако забележите мухъл, веднага ги сменете.

Използвайте пространството на стената

Стените на банята са с потенциал за дизайн. Независимо дали ще закачите произведение на изкуството или ще сложите плаващи рафтове, не забравяйте декора там.

Помислете за крановете и осветителните тела

Няколко добре изглеждащи крана и осветителни тела създават вида на банята. Инвестирайте в качествени такива и ще се радвате на красиво помещение.

Технологии и в банята

Нищо не изглежда по-изтънчено от модерната баня. Малките, но достъпни технологични подобрения на банята, като дозатори за сапун, който се активира при допир и Bluetooth високоговорители за душа, правят банята по-луксозна.

 

Ароматерапия

Никога не подценявайте силата на ароматерапията в банята. Независимо дали ще сложите няколко ароматизирани свещи на гърба на тоалетната или уред със спрей, приятната миризма има огромно значение.

 

5 идеи за малката баняАко не сте от щастливците, разполагащи с голяма баня, следващите пет идеи ще ви бъдат от полза
Сподели: