7 тренда в банята, които ще видим през 2019

За модерно излъчване

2006

Когато кажем баня, какво си представяте? Обикновено това е стандартно пространство – бели плочки, мивка, няколко рафта евентуално, шкаф. Целта е да е чиста, удобна и достатъчно широка. Но бъдещето на баните съвсем няма да са това, твърдят професионалистите, а могат да предложат много повече.

Какъв цвят да е банята?Изборът е богат

Ето някои от най-големите и най-изненадващи тенденции в банята през 2019 година.

Ярък цвят

Баня в небесносиньоНюансите на небесносиньото притежават способността да подчертават изискания стил

Цвят, цвят, цвят. Това ще виждате в модерните бани през 2019 година. Той ще присъства навсякъде - шкафове, детайли и плочките. Хората са уморени само от бяло и сиво. Заложете на  изумрудено зелено, тъмно синьо или дори черно.

Тапети

Тапетите отново се връщат в банята, особено ако имате обособена тоалетна или зона за тоалет. Благодарение на водоустойчивите модели обаче, ще виждаме такива навсякъде.

Терацо мозайка

През последните години, терацо мозайката се смяташе за остаряла тенденция, но днес тя прави голямо завръщане, благодарение на своята издръжливост и дълголетие. Днес има изключително красиви модели, богата опция на цветове и текстури.

Индустриални елементи

Индустриалният облик на банята се очаква да бъде все по – често срещан през 2019 г. Това означава високи мивки с открити крака, видими тръби и кранове, бетон, камък. И не, няма да изглежда като недовършена. Защото една подобна индустриална баня може да е изключително стилна.

Отворени рафтове

Тенденцията за отворени рафтове, която започна в кухнята, се прехвърля в банята през 2019 г. Тук говорим за рафтове за аксесоари, кърпи или за козметиката, няма ограничения.

Плаващи мивка

В допълнение към търсенето на по-съвременен вид, плаващите мивки предлагат и други, по-практични ползи, включително възможността да съхранявате вещи под тях. Освен това те създават илюзия за по – голямо помещение.

Баня от дърво Не сме свикнали да виждаме дървото в банята – но и това би могло да стане
Сподели: