7 често срещани грешки в дизайна на тоалетната

Да обърнем внимание на най-малката стая

1399

Тоалетната е най-малката стая в дома, но също така се изисква внимание при оформянето й. Не подценявайте значението на това място, все пак то е част от дома и трябва да му отдадем заслужено внимание.

Тоалетните, които не бихте искали да ползватеНе правете тези грешки

Днес ще ви покажем някои от най-често срещаните грешки в интериора на тоалетната, които всеки прави. 

Липса на вентилация

Това са най-добрите обществени тоалетниСъчетание между добър дизайн и иновация

На пръв поглед липсата на вентилационна система не може да повлияе на външния вид на помещението. Но проблемът настъпва, когато започне да се образува влага, а тя по - късно се развива като мухъл върху плочката. Освен това вентилаторът е задължителен, за да се отървем от миризмите.

Тоалетната е твърде близо до вратата

Тоалетната е деликатно място и човекът в нея едва ли би искал да се чува, какво се случва нея. Затова просто поставете тоалетната чиния възможно най-далеч от входа.

Няма достатъчно място

Макар и да се използва само за едно нещо, нека да има достатъчно площ, а не да влезете в помещение, в което да не може да се завъртите.

Голяма мивка

Една от основните грешки в дизайна на тоалетната е поставянето на голяма мивка, която заема много ценно пространство. Не е необходимо напълно да се откаже от нея, но нека бъде възможно най – малка.

Много цветове

Колкото и да обичате шарените неща, заложете на спокойна цветова схема. Ярките цветове в тоалетната са неподходящи, както и наличието на повече от три основни нюанса. Експертите съветват да заложите на белия цвят, който е и най – универсален. Ако искате цвят, нека дойде с малки детайли.

Тези неща са по-мръсни и от тоалетната виНяма да повярвате
Сподели: