6 лукс решения и за най – малката баня (част 2)

Инвестицията в тях си заслужава

1479

Всеки иска да има малко лукс, да се почувства цар в собствения си дом и да се наслаждава на деня от отварянето на очите си. А как да съчетаете всичко това в едно? Като инвестирате в луксозна баня за СПА изживяване.

Вече ви дадохме няколко идеи за трансформация на малкото помещение. Ето и още 6, с които няма да сбъркате.

1. Добавете отделна тоалетна.

Ако имате достатъчно пространство и сте готови за малко повече промени, помислете и за опция за отделна тоалетна. Това ще ви даде повече място само за баня, ще улесни ползването на тоалетна ако някой се къпе и ще увеличи стойността на дома ви.

2. Махнете ваната, ако не я използвате.

Ако имате вана, но почти не я ползвате, по – добре я махнете. Так аще освободите място и ще се радвате на по – широка баня.

3. Изберете голям душ.

Всъщност може и да нямате нужда от вана, ако инвестирате в голям душ или душ панел със спа приложения към него. Така ще се радвате на луксозно изживяване, без да се лишавате от пространство.

4. Добавете място за сядане към душа.

Независимо дали това е мраморна платформа или евтин вариант от Amazon, добавянето на душ седалката наистина променя изживяването. Особено, ако добавите душ кабина с душ с дъжд ефект и / или парна баня, ще искате да се възползвате максимално от тази релаксация.

 

5. Сложете интелигентна тоалетна чиния.

Докато купувате интелигентна тоалетна е винаги опция, можете също така просто да добавите интелигентна седалка, която отоплява, почиства и дезодорира банята.       

6. Помислете за отопляем под.

Да, като имаш затопляща се тоалетна чиния и под, който да ви разтапя сутрин, когато стъпите на него…това е лукс. Да, инвестицията не е малка, но ако искате да промените деня си и да го започнете с усмивка, всеки лев си струва.

 

 

Сподели: