5 практични съвета за пералнята в малката баня

С добро планиране ще намерите място и за нея

7826

Малката баня почти винаги е проблем за обитателите на едно жилище. Това помещение трябва да смести тоалетна, душ или вана, мивка, шкаф за съхранение на основни тоалетни принадлежности, пералня…. С всички тези неща задачата става по – трудна.

Къде да сложим пералнята?Пералнята и сушилнята заемат доста място

За съжаление няма как да разширим стаята, но може да следваме някои дизайнерски трикове и да се възползваме оптимално от наличните квадратни метри

Ето няколко идеи за това, как правилно да позиционирате пералната машина в мини-банята, без да компрометирате комфорта и красотата на интериора.

Тези неща може да изперете в пералнятаПодозирахте ли?

Сложете в близост до мивката

Тази опция е една от най-популярните техники за дизайн на банята. За да създадете хармония в интериора, комбинирайте с плот.

Пералнята в ниша (ако има такава)

Ако банята ви има ниша, възползвайте се и сложете машината там. Така пестите място и ще създадете елегантно и стилно помещение.

Под мивката

Ако банята е много малка, позиционирайте машината под мивката. Недостатък на този вариант е, че ще трябва да качите височината на мивката. Ако нямате друг избор обаче, и това е решение.

В шкаф

Това е много практичен вариант, защото можете да си купите подходящ или да поръчате специален. Ако няма достатъчно място за вратичка, просто можете да окачите красива завеса. Опитайте се да използвате височината на помещението, за да сложите рафтове, на които да съхранявате кърпи и продукти за лична хигиена.

В близост до душа

Тази опция е възможна, ако имате душ кабина. Така ще предпазите машината от водата и ще създадете визуално разделяне.

Идеи за необичайни промени в банятаВижте някои от най-изобретателните и креативни идеи за баня, които ще превърнат помещението в истинска мечта
Сподели: