5 начина да освежите банята без ремонт

Бюджетни идеи за пълна трансформация  

1974

Ремонтът на банята не винаги трябва да бъде трудна или скъпа задача. От Homes To Love споделят няколко бюджетни идеи за промяна на това помещение, без да се налага къртене, пробиване или махане на плочки. Вижте ги и заимствайте от тях.

Боядисайте

Ако банята ви има нужда от голяма промяна, най-лесният начин да я промените е като я пребоядисате. Ако не искате да слагате боя върху плочите, помислете за подходящо фолио или стикери,  с които да ги освежите. За шкафовете обаче е по - добре да използвате подходяща боя за влажни помещения.

Сменете мивката

Нова мивка е лесен начин да промените вида на банята. Преди да вземете каквато и да е, измерете внимателно мястото, преценете дали ще имате възможност за по – голяма, помислете за шкаф под нея ако искате повече място за съхранение.

Нови кранове

Модерните и актуални  кранове могат да направят истински чудеса. Заменете стандартните кранове с черни за по – различен вид. Ако имате възможност сменете също смесителя и душа.

Сменете завесите

Новите завеси за баня имат способността да променят напълно банята. Заменете старите с такива в свежи цветове. Ако имате възможност, помислете за вариант да сложите стъклен параван, който да предпазва помещението от водните капки.

Подредете с помощта на рафтове

Вертикалните и открити рафтове са незаменим помощник за банята. Идея е да сложите дървени рафтове, които ще придадат напълно нов вид на помещението. 

Сподели: