5 безценни правила за малката баня

Осигурете си комфорт и стил

4001

Живеете под наем или в много малко жилище и банята е помещението, което е екстремно тясно. Това не е място, което може просто да разширите, да сложите мобилна мебел или да играете с цветове и аксесоари.

Просто се налага да действате с това, което имате. Ето няколко съвета как да подредим в една много малка баня.

Не слагайте нищо излишно

Банята не е допълнителна стая,  в която може да държите багаж. Това е мястото, в което миете зъбите, оправяте с утрешния си тоалет и ако има нещо, което може да държите, това са нещата за почистване. Нищо друго.

Избрете правилни светлини

Независимо дали към банята има прозорец, който осигурява естествена светлина, шансът изкуствената светлина да е недостатъчна, е голям. Уверете се, че колко ти да е малка, всички кътчета на банята, са добре осветени.

Приберете всичко излишно

Със сигурност има безброй малки аксесоари, които са пръснати из банята като самобръсначки, фибички, гребени, малки тестери и какво ли още не. Организрайте ги в красиви кутии или контейнерчета, подредите ги на плота или под мивката.

Възползвайте се максимално от пространството

Няма как да разширите банята, но можете да оптимизирате нещата вътре – изберете по – малка мивка, висяща тоалетна чиния. Сложете голямо огледало и открити рафтове, на които да подредите кутийки с принадлежности.

Осигурете си комфорт в банята

Това, че е баня, не означава, че трябва да е стерилно помещение. Сложете малко цвете, весели цветни кърпи, свежа завеса за баня, постелка пред банята. 

Сподели: