15 спа предложения за баня

Да имате СПА у дома е вдъхновяващо, релаксиращо и не чак толкова трудно. Вижт...

1138

Романтична баня


Бежови плочки, бяла санитария, хромирани ли санитария и хромирани акценти създава спа усещане за всеки ден. Свещникът над ваната е дървен и създава романтична атмосфера.

Отворено пространство 


Тази спа баня разполага с голяма вана за двама и голяма стъклена врата, която води към помещението за къпане. Приглушените цветове на стените, тъмните шкафовете и двойното огледало създават илюзия за отворено пространство.

Панорамна гледка


Вдъхновена от гледката към океана, тази баня включва аквариум, който е поставен nа централно място и  e вграден в стената. Тук ще изживеете истинско спа приключение с 9 степенни струи за тялото, парна баня и душ на тавана.

Фън шуй баня 

За тази баня е приложен принципът на фън шуй, за да създаде лекота и позитивна енергия, като включва естествени елементи като стъклокерамични плочки за стените. 

Релакс и презареждане


Във фокуса на това местенце е ваната с вливащата се тавана вода. Свещите на стените създават перфектната атмосфера за релакс по всяко време на денонощието.

Дзен градина


Ваната е в специфична форма и е поставена в река от камъни. Плочките на пода следват нежните очертания на каменната пътека.

Успокояващи цветове


Тази вана е само за любителите на къпането, тъй като вълнообразните контури правят къпането истинско спа изживяване. Подбраните цветове на стените и ваната в комбинация със свещите засилва релаксиращата атмосфера .

Като в спа хотел


Тази баня е вдъхновена от хотелска стая в Париж. Шкафовете са реплика от 18 век, а свещите в нишите на стената предлагат мека и задушевна светлина.

Малка баня


Въпреки малкия си размер тази баня предлага истинска спа атмосфера. Естественият камък и тъмното дърво допринасят за дзен атмосферата, а липсата на вана продава простор на помещението.

Успокояващ и семпъл дизайн


Тази голяма каменна вана е трябвало да бъде спусната с кран от покрива. Но усилието си е струвало. Комбинацията на ваната. Свещите, приглушеният цвят на стените са предпоставка за релакс и бягство от ежедневието.

Красиви гледки, естествено изживяване


Това е перфектното спа изживяване – каменни стени, необятна гледка през френските прозорци, сауна за двама и варовикова вана.

Успокояващо спа


Стъклени плочки, тъмно дърво и технически камък придават на тази баня успокояващ спа ефект в съвременен дизайн.

Шик и простота


Тъмно кафявите тонове, изчистените линии, акцентът на тъмния бамбук и ръчно направените стъклени плочки са елементите, които дават на тази спа баня шик и модерно излъчване.

Тъмно сиво и синьо


Концепцията за тази баня е била да вдъхва спокойствие и лекота. Дизайнерът залага на сив бетон навсякъде с изключение на стената около ваната.

В японски стил


Източен спа полъх в тази баня дава японската вана офуро, от която се открива гледка към града.

Сподели: