Висящи столове и хамаци в интериора

Висящи столове и хамаци в интериора

Хамак на балкона? Висящ стол в хола? Или може би люлка в градината? Защо не!

Луксозни хамаци за лятото – 9 страхотни модела

Тези, които имат градина, или поне по-голям балкон, вече са опънали хамаците, на които ще си почиват през лятото. Ви...

31/05/2016

Не всеки се осмелява да окачи хамак у дома или да украси хола с висящ стол, но, повярвайте -  заслужава си. Такава зона в апартамент, на балкон или терасата може да стане любимо място за почивка. Колко хубаво е да легнете в хамак с книга в ръце или да се люлеете на стол с изглед към градските пейзажи!

Просто окачвайки хамак у дома, не забравяйте, че разстоянието между опорите трябва да бъде най-малко 2,5 метра, в противен случай хамакът ще увисне твърде много и ще бъде неудобно да лежите в него. Можете да използвате както срещуположните стени на балкона, така и съседни стени, както и металния балконски парапет, ако е стабилно закрепен и достатъчно висок.

10 хамака за малкия балкон или стая

Топлите дни са още далече, но това не е причина да не започнем да планираме промяна за балкона. Ако живеете в малко ж...

23/12/2016

За закрепване към стени или таван е необходимо да се използват анкерни болтове с куки или халки с дебелина минимум 10 mm и дължина минимум 8 cm.

Бъдете смели и нестандартни, а нашата селекция ще ви помогне да се вдъхновите да направите тази стъпка! Разгледайте и почерпете идеи за вашия дом!

Страхотна вана - хамак

Безметежната почивка в хамак става все по-желана, когато разполагате с възможността да се потопите в гореща вода. Фи...

27/08/2015
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...