Умни джажди за дома

Умни джажди за дома

Ето и 10 забележителни предложения от тазгодишния Световeн мобилен конгрес в Барселона:

Маса за безжично зарежданеТази масичка има вградена безжична подложка за зареждане. Всичко, което трябва да направите е да поставите устройството отгоре и то започва автоматично да се зарежда.

LG Rolling BotТози робот има камера и по този начин може да държите дома си под контрол чрез смартфона си. А, и освен това изстерлва лъчи, с които домашните любимци може да си играят.

Безжичен кантар за измерване на телесната маса


Компанията Ivy Health не е първата, която предлага безжичен кантар за измерване на мазнините в тялото, но моделът който предлагат е най-добре изглеждащият досега със своя невидим дисплей. И е чудесно допълнение към ежедневните грижи за здравето ви.

Oral-B GeniusНовата Oral-B Genius е най-умната четка за зъби . Тя разполага със собствена система за определяне на местоположението в устата, която дава информация къде се намира в момента, колко време търка съответното място и визуализира всичко на екрана на смартфона или таблета.

ZTE умен климатикТази умна машина работи чрез приложение на смартфона ви, което позволява да следите и контролирате температурата у дома.

Проектор Sony Xperia Този проектор може да прожектира изображения навсякъде у дома и се управлява с виртуална клавиатура. Хубавата новина е, че не е задължително да прожектирате на стена. Опитайте например на масата, а децата могат да рисуват с пръсти.

Sony Xperia AgentТози малък личен помощник все още е в експериментална фаза, но според производителите му е в състояние да диктува мейли, да контролира електрическите уреди, разполага и с вградена видеокамера, която ще предложи възможност за видеоразговори.

TracoVino VineyardДа притежаваш лозе не е лесно и не е за всеки. Благодарение на този уред обаче работата става далеч по –лека. TracoVino Vineyard дава информация за влажност, интензивност на светлината, температура и я изпраща на вашия таблет или телефон. Остава ни само да се насладим на чаша хубаво вино.

Умна ролеткаTова е идеалната ролетка – с електронен дисплей, който показва последните измервания, които сте направили. Освен това разполага със сензор за дистанцията, за да определите с точност разстоянието до стената, например.

Panаsonic NuboТова е първата 4G охранителна камера за дома. При нея няма граници стига да имате Wi-Fi връзка. Това означава, че може да я вземете с вас, например в хотелската стая, ако има нужда от едно около за наблюдение.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...