Това е най-модерният цвят в декора сега

Това е най-модерният цвят в декора сега

Изглежда, че тъмно синият цвят се превръща в новото черно – поне що се отнася до обзавеждането на дома. Този дълбок цвят изживява истински бум в интериорния дизайн, защото присъства трайно в кухнята, дневната и спалнята.

Тъмно синият нюанс придава изисканост и стил на стаята, превръщайки я в елегантно, но уютно и излъчващо спокойствие пространство.

Ако искате да пренесете тази тенденция и във вашия дом, не се колебайте да включите тъмно синия цвят в мебелите, стените или декора.

Така, например ако искате да създадете морски стил, заложете на сини стени, светли мебели и райета.

Ако не сте толкова смели, за да боядисате стената тъмно синя, помислете за шкафовете в кухнята. Балансирайте с горен или долен ред в този цвят, в комбинация с бял или слонова кост. С този нюанс ще създадете ултрамодерен комфорт, но без претенциозността на черното.

Вариант е да заложите на тъмно син диван в хола.  Той ще запази неутралното излъчване, но ще внесе цвят и различно усещане.

Ако пребоядисването на стените или купуването на нови мебели не е по вашия джоб, все пак може да добавите този актуален цвят в дома си – чрез аксесоарите – във възглавници, килим или лампи.

Защото тъмно синият цвят изглежда ще остане още дълго. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...