Стилни идеи за завеси, с които ще промените интериора

Стилни идеи за завеси, с които ще промените интериора

Преместили сте се в нов дом или сте направили ремонт. Сега вече имате мебелите, за които мечтаете, декорацията, която старателно сте планирани. Всичко е перфектно като цветове, текстури и форми. Но…нещо липсва. Стаята изглежда като недовършена. Причината? Нямате пердета или тези, които сте закачили не са подходящи.

Колкото и да не ви се вярва, но завесата често е елементът, който може да преобрази стаята, да я направи приветлива, уютна и завършена. Пердето с красив десен и дизайн ще внесе изключителна елегантност в дома и ще промени и скучния интериор.

За да постигнете този ефект, не е необходимо да инвестирате много средства. Понякога и с най-обикновения текстил, ако е в правилните цветове и текстури, е достатъчен за да промени вида.

Ако стаята ви е по – малка, закачете пердетата от тавана, а не от горната част на прозореца, за да направите стаята визуално по – висока. Заложете на леки и светли материи, които да са в тон със стената или в близки нюанси.

Ако търсите идеи за завесите във вашия дом, вижте няколко предложения.

Завесите с шарки са винаги добър избор ако стаята е едноцветна. Те могат да отворят пространството, да го направят по – весело и свежо.

Белите завесите винаги са на мода и са перфектния избор за малката стая или ако не искате да рискувате с цветове и шарки.

Търсите нещо различно и предизвикателно? Тогава сложете цветни завеси. Те ще бъдат фокусната точка в стаята и ще продадат дълбочина на помещението. Освен това цветните и шарените завеси са идеалният избор за детската стая.

Пердетата на райета – вертикални или хоризонтални са подходящи за малкото пространство – ако искате по – широка или по – висока стая.

Завеси в омбре ефект – забележително излъчване и стилно допълнение към всеки дом.

 

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...