Spirit трансформира домовете на трима известни блогъри

Гласувай за любимата трансформация и спечели награда

1333

В рамките на кампанията SPIRIT ТРАНСФОРМАЦИИ високият клас интериорни бои SPIRIT ни среща с трима популярни блогъри с модерен дух, ярък характер и вдъхновяващо излъчване:

- Ана Динкова от fashion&lifestyle блога “Ana’s Handbag”, която знае как да да остави ярко първо впечатление. Завинаги!

- Христо Блажев от книжния блог “Книголандия”, който знае как да превърне своето хоби и в своя професия, защото безупречен е второто му АЗ!

- и  София Йотова от  кулинарния блог “Foodie Boulevard”, която винаги си поставя високи цели и знае как да ги надхвърли!

Ана, Христо и София приеха предизвикателството да отворят вратите на своя дом, за да ни покажат и разкажат за мястото в него, което им помага да се вдъхновяват, релаксират и зареждат с нова енергия.

 

Казват, че домът е отражение на нас самите, но любимите кътчетата на Ана, Христо и София се нуждаят от ярки и вдъхновяващи интериорни промени, за да се превърнат в безупречно отражение на яркия индивидуален дух на своите собственици.

Преминавайки през различни етапи, в “Началото” SPIRIT ТРАНСФОРМАЦИИ ще ни запознае с индивидуалния и характерен Spirit на всеки от тримата участници.

В проектовите секции на онлайн платформата http://transformacii.spiritpaints.bg/ ще научим какво стои зад успеха на тримата участници от тяхното персонално видео представяне. Ще разкрием любопитни интересни факти за тях и ще проследим “Предизвикателствата”, пред които се изправиха екипите на проекта в търсене на идеалнaта интериорна Spirit трансформация за всяка от трите локации – избор на точния Spirit цвят от палитрата на Spirit Fine Paints и създаването на вдъхновяващи, функционални и модерни интериорни решения за всяка от трите локации.

Ако следите Spirit Трансформации “Проектът” ще ви запознае и с тримата талантливи интериорни дизайнери, уловили и пресъздали индивидулания характер на тримата участници в интериорните 3D проекти за техния уникален Spirit кът.

Ще надникнем зад “завесите” на “Процеса”,за да видим как се случват трите интериорни трансформации, а накрая ще разкрием и резултата от “Трансформацията”  за всяка от трите локации.

Можете да проследите целия процес и да “уловите”  любопитни моменти от Spirit Трансформации във Facebook страницата на Spirit Fine Paints: https://web.facebook.com/SpiritFinePaints/

Вдъхновете се от всички интериорни истории в развитие, като проследите хаштаг: #Spiritтрансформации.

 

Всеки желаещ ще може да се включи в кампанията SPIRIT Трансформации, като гласува за своя любим проект всяка седмица и така да участва за награди – 3 ваучера за интериорни аксесоари за дома на стойност 100 лв.

Следете SPIRIT Трансформации – очакват ви още вдъхновяващи истории с участниците – полезни съвети и препоръки, любопитни кадри и галерии в Блог секцията на http://transformacii.spiritpaints.bg/.

 

Сподели: