Оцвети дома си с гранитна мивка SCHOCK

Оцвети дома си с гранитна мивка SCHOCK

Независимо дали се занимавате с цялостно преустройство или просто искате да освежите външния вид на вашата кухня, мивките са един от най-бързите и лесни начини да внесете желаното разнообразие в интериора. Наред с неизбежните въпроси които следват избора ни, като форма, размер и цвят е и едно от най-важните условия – материалът от който е направена.

Последните години хит на пазара са гранитните мивки, а голямото търсене се обусловя от факта, че тези продукти притежават изключителната здравина и устойчивост. Немската компания SCHOCK е абсолютен световен лидер на пазара в производството и разпространението на гранитни мивки. И ето защо светът предпочита ги предпочита.

Композитните мивки на SCHOCK се произвеждат от два вида първокласни материали – кадифено гладкия CRISTADUR® и популярната класика на леко грапавия CRISTALITE®, Можете да избирате от цветова палитра в 14 цвята, от меки фини тонове, до поразителни открояващи се нюанси и цветови опции, подходящи за всеки стил на кухненския дизайн. Със зашеметяващи свежи линии качествено проектираните колекции на SCHOCK притежават изключителна здравина и издръжливост, имат антибактериални качества и са устойчиви на петна. Разнообразието от модели се предлага в широка гама цветове, за да се добави пищност и разкош към всеки кухненски дизайн.

Мивките на SCHOCK са защитени от ултравиолетови лъчи, което означава, че избраният от вас цвят няма да избледнее с времето, това се дължи на състава на мивките и производствения процес, който гарантира, че цветът, включен в сместа на мивката, не реагира на слънчева светлина

ДИЗАЙНЕРСКИ РЕШЕНИЯ ОТ SCHOCK

Кухнята се е развила неимоверно през последните години, от стая за приготвяне на ястия при затворени врати, до място за събиране и центъра на дома. Притежаването на модерен кухненски дизайн с най-новите уреди е приоритет за повечето домакинства. SCHOCK са известни със своите вдъхновяващи и разнообразни дизайни, които помагат за оформянето на вашата мечтана кухня. Позволете ни да ви преведем през опциите за композитна мивка на Schock:

1. Форма

Изборът на форма на мивка не е въпрос само на индивидуален стил, а е и въпрос как използвате мивката и за какво ви е необходима. Харесвате квадратна или кръгла? Използвате ли зоната на мивката като част от подготовката си за готвене? Искате ли да използвате мивката си, за да измиете пресни продукти? Каквото и да е вашият избор с разнообразието от модели на SCHOCK постигате модерен външен вид.

2. Вградена или подмонтажна инсталация?

Изборът на вграден модел за вашатa мивка SCHOCK означава, че ръбът на вашата мивка може да се припокрива с работната повърхност в горната част. Това е класическа опция за монтаж и може да се използва за всички плотове. Всички дизайни на мивките SCHOCK могат да бъдат инсталирани и по този начин.

3. Цвят SCHOCK внася цвят в кухнята.

Цветната мивка е ефективен стилистичен елемент, който ще подобри и индивидуализира всяка кухня. Това е чудесна алтернатива на сивата еднородност на неръждаема стомана. Композитните мивки SCHOCK се предлагат в широка гама от цветове, от най-новите модерни цветове на меланж, черно, камък, бяло и бетон, до смелите тонове в червено и розово.

4. Аксесоари

Аксесоарите на SCHOCK предлагат способността да превърнат мивката в цялостно работно място за кухнята. Те са предназначени да я превърнат в зона за подготовка за готвене, или за подобряване на процеса на измиване. Мивките на SCHOCK имат способността да бъдат обединени с различни решетки, дъски за рязане и стилове на тави за отцеждане.5. Смесители SCHOCK Тенденциите в съвременната кухня се изразени в детайлите. Широката гама смесители на SCHOCK с елегантни покрития и цветове са чудесно допълнение към гранитните мивки. Хит на пазара и предпочитани интериорни решения се очертават кранове и окомплектовки в цветове като Copper, White Gold, Gun Metal и други.

Официален представител на SCHOCK за България е фирма Вето. Моделите на гранитни мивки SCHOCK можете да откриете в магазините на Вето-уреди за вграждане в градовете - София, Пловдив, Бургас и Варна, а също и на - www.schock.bg.

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...