Кухнята на бъдещето – тук и сега

С иновативен хладилник, който се адаптира по вашия вкус

14677

Как си представяте кухнята на бъдещето? С модерни уреди, изчистен дизайн, с множество смарт технологии и адаптиращ се дизайн спрямо индивидуалните нужди и потребности. Кухнята на бъдещето е гъвкава като пространство, тя е територия на живота, стила, креативността и кът от дома, изграден с цвят, качество, вдъхновение и настроение.

Всъщност модерната кухня е многофункционално пространство, където има място за кулинарни изживявания, готвене, забавление, експерименти и дори отдих. В модерната кухня ще откриете иновации и уреди, създадени за ползвателите.

Но как се променят традиционните на пръв поглед уреди и какво по-различно могат да предложат те?

Фурната – готви вместо вас

Няма как да имаме кухня, без да има фурна, но днес правим нов прочит на този традиционен уред. Съвременните производители са иноватори – те променят начина, по който готвим у дома. Благодарение на технологиите днес дори и най-неопитният човек може да се превърне в шеф в кухнята. Електромагнитни вълни, лъчиста топлина и конвекционен вентилатор са само част от тайните на новите уреди, за да приготвите всичко до съвършенство. Освен това голяма част от фурните имат зададени програми за десетки ястия. Всичко, което трябва да направите, е да зададете храната, която искате да печете, а уредът сам ще избере необходимата температура и време на готвене.

Наред с фурната идват и

иновативни индукционни котлони

Индукционните котлони не са нищо ново. Какво може да е по-различното?

На първо място - много повече нива на готвене (някои компании са разработили над 15, което може да звучи прекалено, но ако използвате много техники в една рецепта, последното нещо, което искате, е плотът ви да бъде частично прекалено горещ или студен). А какво ще кажете за IQ плот? Това означава, че ако преместите тиган през котлона, той ще запомни нивото на топлина, което сте използвали, и ще го прехвърли в новата зона за готвене, която използвате. Таймери, интуитивен тъч скрийн и буквално невидим панел са само част от чудесата на съвременните технологии.

И всичко това идва с гласово контролирани кухненски асистенти.

Защото кухнята на бъдещето ще бъде кухня без стрес, а това предполага и наличието на цифров кухненски асистент. При това такъв, който може да контролирате само с гласа си. Или да ви прочете рецепта, която правите, за да не се налага да скролвате по екрана на телефона или таблета. Трябва да пуснете фурната? Няма проблем, той го прави вместо вас! Или да намалите котлона? Само му кажете, той ще го направи.

И ако всичко това звучи прекалено хубаво, факт е, че доста от тези иновации вече са реалност, а други съвсем скоро ще бъдат.

Но това не е всичко. Тъй като съвременният и модерен човек вече не се задоволява с масовия продукт, а търси и лично изживяване, Samsung намериха решение и вече го предлагат на пазара. Какво ще кажете за интелигентен хладилник, който да адаптирате според вашия стил, дизайн и предпочитания. Да, точно така – може да създадете напълно персонализиран хладилник, при това съвсем лесно. Как ли? Отговорът се крие в иновативната серия домакински уреди на Samsung – Bespoke. Kазано по друг начин, хладилници с модулен дизайн с избор от стилни цветове и материали, които ще паснат идеално в интериора на вашия дом.

Всеки човек има свой стил и начин на възприемане на нещата. Всяко семейство налага свои традиции и навици. А какво по-хубаво от това да адаптираме и уредите според нашия лайфстайл? Ето тук е мястото на хладилниците и фризерите от серията Bespoke!

Може да създадете хладилник + фризер – с 1, 2 или 3 врати, с гъвкави зони и различни температурни настройки. Моделите са изключително изчистени и освен това на външната врата няма дозатор за вода или лед. Мястото за студена или филтрирана вода е деликатно скрито и невидимо.

Най-креативната част е, че Samsung дава възможност да довършите външните детайли по хладилника. Имате избор между многообразие от цветови комбинации и покрития, а всяка врата може да бъде с различен завършек на цвета. Можете да изберете дали искате мат, сатен, светло или много тъмно покритие.

Може да започнете с един панел и да добавяте по всяко време нов Bespoke модул, вместо да сменяте този, който вече имате, като така ефективно удължавате жизнения цикъл на уреда. Но видът и дизайнът съвсем не са всичко. Наред с цялата тази креативна свобода, хладилниците и фризерите от гамата Bespoke предлагат и технологии от най-висок клас.

Дигитална инверторна технология - спомага за автоматичното регулиране на охлаждането в хладилника. Освен това компресорът е впечатляващо тих и използва до 50% по-малко електроенергия.

Системата Power Cool издухва силно изстуден въздух в хладилника, за да охлади бързо хранителните продукти и напитки. С функцията Power Freeze пък уредът започва да работи приоритетно за фризера, който по-бързо да замрази продуктите в него.

Специалната кутия - Optimal Fresh + може да се използва като чекмеждже или да се раздели на две зони с различна температура. Лявата част е по-студена, така че месото и рибата остават свежи два пъти по-дълго. Дясната пък съхранява свежестта на плодовети и зеленчуците.

Благодарение на специална изолация SpaceMax™,  стените на хладилника са много по-тънки без компромис с енергийната ефективност. Това означава, че в хладилника има повече място за съхранение без увеличаване на външните размери.

За оптимизиране на температурата и влажността във вътрешността на хладилника и фризера идва Twin Cooling Plus™ - система от изпарители и вентилатори. Така храната се съхранява при най-подходящите условия, което запазва естествения ѝ вкус и аромат и предотвратява смесването на миризми.

И черешката на тортата! Тъй кто това е един напълно нов модел, който направи своята премиера преди седмици, от компанията стартираха кампания „5 години търговска гаранция“ на избрани хладилници от иновативната гама Bespoke. Всеки, закупил хладилник или фризер Bespoke, или някой от новите SBS RS8000, или избрани модели от RB34/38 в периода до 31 юли 2021 г., получава 5 години търговска гаранция, вместо стандартните 2 години.

Какъв по–удобен момент да охладите лятото? С Bespoke, разбира се!

Сподели: