Нови приложения на пликовете за фризер

Нови приложения на пликовете за фризер

Закопчаващите се торбичките за фризер са сред най-полезните елементи, които можете да държите във вашата кухня. Те не са скъпи, но имат толкова много различни приложения, с които да ги включите в ежедневието си.

6 офис консуматива, които може да ползвате във фризера

В  разгара на лятото животът в офиса може да бъде като във фризер - климатикът е на 21 градуса, а от жегата навъ...

17/08/2018

1. По-мек сладолед

Нови приложения на пликовете за фризер

6 стъпки за организиран хладилник

Само с няколко прости стъоки вашият хладилник ще бъде чист и организиран, а вие няма да губите време в търсене. Пред...

03/06/2016

Поставете кутията със сладолед в торбичка, преди да го приберете във фризера. Това предпазва лакомството от образуването на кристали на повърхността и го прави да не е толкова твърд.

2. Счупете лесно бисквити или сухари

Когато трябва да смачкате бонбони, бисквитки или сухари за някаква рецепта, направете го във фризерна торбичка. Така няма да позволите на трохите да се разхвърчат и ще ви бъде удоббно да ги съберете.

3. Закуска за минути

Нови приложения на пликовете за фризер

Използвайте чанти за фризер, за да съхранявате остатъци от храна. Ако направите палачинки и не се изядат, сложете ги в торбичка и ги приберете във фризера, а когато ви трябва бърза закуска, само ги извадете и затоплете.

4. Кухненска ръкавица

Ако се окажете, че се нуждаете от кухненска ръкавица, за да почистите или съберете нещо, използвайте плик за фризер.

5. Смесвайте съставки

Нови приложения на пликовете за фризер

Използвайте торбичка за фризер като "купа за смесване". Просто сложете съставките вътре, затворете я плътно и разтръскайте.

6. Мариновайте месо

Нови приложения на пликовете за фризер

Използвайте торбичка за фризер, за да мариновате месо! С тях ще изкарате излишния въдух и ще си гарантирате, че месото и маринатата ще се смесят възможно най-добре.

7. Бърз омлет

Можете да направите вкусен и здравословен омлет във фризерна торбичка! Просто сложете  любимите си съставки и го запечатайте плътно. Сложете го в съд с вряща вода и оставете да се готви 6 -7 минути на едно яйце.

 

11 трика за съхранение, за да запазите по – дълго храната

Често се случва да оставим дадена храна в хладилника или на плота и след няколко дни да установим, че е развалена. А ...

20/04/2018
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...