Как най-бързо и надеждно да се справите с ежедневните аварии у дома

Новата платформа Domserviz.bg осигурява комфорт и спокойствие във всеки дом

3140

Представете си следната ситуация  - прибирате се от почивка, влизате у дома и…се оказва, че бушоните са изгорели и няма ток.

Или приготвяте вечеря за група приятели и мивката се запушва.

А какво ще кажете за сладкиша, който току що направихте и точно, когато трябва да го сложите във фурната, установявате, че тя не работи.

На всеки се е случвало да изпадне в поне една от тези ситуации. И обикновено реакцията е паника и обвинение към съдбата „Защо трябва да се случва все на мен?“.

Но това скоро ще остане в миналото, защото на ваше разположение вече имате професионалисти, които бързо, качествено и точно ще решат горепосочените и още много проблеми.

Всичко, което трябва да направите, е да се абонирате за новата услуга – Domserviz.bg и в рамките на една календарна година (12 месеца) можете да се възползвате от четири напълно безплатни посещения в случай на ежедневни аварии, възникващи в дома ви.

Domserviz.bg предлага три абонаментни плана, според вашите лични нужди и според това, дали живеете в апартамент или къща.

След като се абонирате, получавате персонален номер, през който може да посочите възникнал проблем и да заявите посещение. 

Това може да стане по телефона, през компютър/лаптоп или таблет.

За ваше удобство имате възможност да изберете конкретен ден и часови диапазон на посещение от професионалистите на платформата. 

Те ще се отзоват на повикването и напълно безплатно ще отстранят повредата.

В случай, че има нужда покупка на определена част, те ще ви я доставят по цена на едро. Ако се налага по-голям от очакваното ремонт, експертите на Domserviz.bg ще предоставят консултация на място и заедно ще обсъдите стъпките, които трябва да се предприемат.

А на вас ви остава единствено да се наслаждавате на спокойствието, комфорта и уюта на дома си. Това е много по – лесно, когато знаете, че може да разчитате на безценен помощник в случай на авария седем дни в седмицата.  

Сподели: