Как да имаме топъл дом, без да плащаме високи сметки

Или как да спестим от отопление и топла вода у дома  

16636

Знаете ли кой е сред най-често задаваните въпроси, които стоят пред всеки с наближаването на зимата? „Как да имам топъл и комфортен дом, да не се притеснявам за отоплението и да не плащам безумни сметки за електричество?“

Обикновено отговорът, който следва е „Невъзможно! Няма евтино и ефективно отопление“.

Грешен отговор! Има начин да се радвате на уютен и топъл дом, при това икономично и то с най - модерните и съвременни технологии.

Правилният отговор? Кондензационната технология ONE на Ariston.

Все повече хора залагат на природния газ като икономичен и ефективен начин на отопление и като алтернатива на ТЕЦ –а или електричеството. Благодарение на кондензационната технология ONE ще се радвате на постоянна топла вода и топъл дом, без да се налага да плащате високи сметки.

Кондензационната технология ONE гарантира надеждна издръжливост с течение на времето за осигуряване отличен комфорт у дома всеки ден. Новият и патентован топлообменник XtraTech е сърцето на кондензационната отоплителна технология ONE, проектирана да гарантира надеждност и устойчивост с течение на времето.

Тайната се крие в по-големите тръби за подобрен воден поток и по-високи отоплителни характеристики. И след много години уредът работи както през първия ден на употреба.

Благодарение на новаторската система за запалване се гарантират по – добри резултати при отопление, контролът и безопасността са усъвършенствани. Кондензационната отоплителна технология и аксесоарите за терморегулиране повишават ефективността и производителността до енергиен клас A+.

ONE се отличават и с ново поколение свързаност за лесна настройка, управление и контрол на системата, което води до голямо спестяване от годишните сметки за енергия и техническа поддръжка. Благодарение на иновативните смарт функции, потребителите ще могат да да управляват температурата и да персонализират функциите според техните нужди.

Експертите съветват котлите да се сменят през няколко години, защото остаряват технически и функционално. А най – впечатляващото е, че са с цели 142% по-ефективни в горенето и енергията.

И така, винаги комфортният дом и постоянно течаща топла вода могат да бъдат достижими, при това икономично, иновативно и ефективно.

Сподели: