Интериор в духа на Патагония

Покрива повече от вашите очаквания

770

На границата между Аржентина и Чили природата е била безгранично щедра в своята палитра, обагряйки пейзажа с вдъхновяващи цветове, деликатни нюанси, фини полутонове и многопластови оттенъци. Едва ли има друго място на планетата, където всеки нов ден настъпва в пълния спектър  от цветове и емоции.

Патагония – природната палитра

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

Която създава непреходни шедьоври от ранна утрин, когато пастелните лъчи на сутрешното слънце пробуждат ледниковите езера в срамежливо розови и ободряващо лилави нюанси до настъпването на нощта, когато се случва истинска магия в тъмни багри!

Цветова палитра SPIRIT, Картел SELECT

Тогава черният контур на върха-игла Серо Торе сякаш пробожда небето, а звездите се превръщат в малки небесни дупки, през които струи сгряваща жълта светлина! Вдъхновяваща природна картина, чийто магичен заряд и дълбочина бихте могли да пресъздадете и в дома си посредством богатата цветова палитра и безупречно качество на новите интериорни бои SPIRIT.

Магията на контрастите

Поканете природата у дома, пресъздавайки  дълбочината и драматизма на патагонските нощи с наситената синя палитра интериорни бои Spirit, а яркия акцент на звездното небе можете да подчертаете посредством балансиращата топлина на жълтите тонове!

Цветова палитра SPIRIT, Картел SELECT

За да постигнете хармоничен облик на пространството, е важно да балансирате съотношението между топлите и студените цветове в него. Ако изберете дълбокото, наситено синьо за основен цвят, носещ духа на ясна нощ в Патагония, най-добре ще е да балансирате неговия успокояващ, но и уверен характер с противоположен цветен акцент в топлата гама!

Цветова палитра SPIRIT, Картел SELECT

Избирайки жълтото като акцент, ще постигнете хармония в интериора и умело ще пресъздадете усещането за ярко звездно небе!

Цветова палитра SPIRIT, Картел SELECT

Използвайте неутралните цветове – черно, сиво и бяло, за да придадете още повече динамика и живот в помещението и бъдетe уверени, че с нужното вдъхновение и цветната палитра Spirit домът Ви ще остави

ЯРКО ПЪРВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЗАВИНАГИ!

 

 

 

Сподели: