Хитри начини да използвате тръби в интериорния декор

За спалнята, кухнята, коридора

729

Ако свързвате тръбите само и единствено с комуникациите или индустриалния дизайн, днес ще разбием стереотипите. Ще ви покажем няколко примера за това как тръбите могат да се използват в декора и как те могат да трансформират интериора.

Кухи медни тръби могат да се използват за направата, например, на масичка за кафе. Парче дърво или бетон в интересна форма ще служи като отличен плот.

Малки цилиндрични парчета тръби са чудесни за съхранение на обувки. Изглежда оригинално и спестява място в шкафа за обувки.

Тънки кухи медни тръби могат да се използват за направата на преграда в стил таванско помещение.

Старата тръба може да е перфектната поставка за кърпи. Вярно е, че е препоръчително това да не е единствената декоративна тръба във вашата баня.

Изрезките от медни тръби могат да действат като саксии или просто като оригинална саксия за растения.

Ако сте щастлив собственик на домашни любимци, тогава с помощта на тръби и дъски можете да допълвате интериора в стаята с декоративни рафтове, които освен функционалното си предназначение, ще служат за забавление на вашата котка.

И ето един пример за необичайна лампа в стиймпънк стил (обещаваме, че много скоро ще ви разкажем повече за този стил). 

Закачалка, изработена от удължени медни тръби, е полезна и е красив интериорен елемент. 

Тоалетка или бар плот, изработен от стари ламаринени тръби, ще се впишат в почти всеки интериор.

Обичате да готвите и искате всичко необходимо винаги да е под ръка? Импровизираната закачалка - тръби е отлично дизайнерско решение.

Ако харесвате тръби в интериора или искате да играете с комуникации по интересен начин, тогава закачете стилни стари крушки върху тях. Това ще създаде атмосферата на таванско помещение, а вечер ще служи като интересно осветление, което ще добави уют.

Извитата декоративна тръба може да служи като рафтове за вашите книги. Тази опция е подходяща както за стила на таванското помещение, така и за интериора в английски стил.

 

Сподели: