Флорални мотиви в дома

Богати и цветни нюанси за повече драматизъм  

1358

С идването на пролетта и по – топлите месеци търсим начини да променим дома, да внесем повече настроение и цвят. А какво по – лесно от това, когато заложим на флоралните мотиви в обзавеждането и дизайна.

От богатите и смели решения за тапетите, през цветните мебели до декорацията в кухненските съдове, флоралните мотиви оживяват и освежават помещението, придават стилно излъчване и драматизъм.

От IdealHome дават няколко предложения за флоралните мотиви в обзавеждането. Завладяващи комбинации, които ще впечатлят всеки.

В коридора

Нека първото впечатление във вашия дом да остави отпечатък. Този тапет, който се допълва от букета хортензии и елегантната черна масичка, създава илюзия за 3D.

В текстила

Велурът се завръща е интериора. Това красиво кресло кореспондира с художествени репродукции и подчертава мебелите, за да създаде запомнящ се елегантен интериор.

Внесете колорит

Столовете отварят и придават невероятно излъчване на тази трапезария. Сините тонов, които биха придали студенина на стаята са омекотени с тези облечени във флорални мотиви кресла.

Не забравяйте аксесоарите

Включете керамичните и стъклените аксесоари в играта с цветните мотиви. Те ще внесат закачливост, но и много класа.

Легло с рози

Бледо розовото може да бъде чудесен неутрален цвят, особено ако се съчетае с ярки флорални аксесоари, в случая завеси и възглавници мощен тъмно-базирана цветя. Тапицираната табла и луксозният килим придават дълбочина.

Персонализирайте

Включете флоралните мотиви и в мебелите, като този гардероб, декориран с тапет, който съвпада с тъканта на завесата и по идеен начин обединява темата на стаята.

Вижте още предложения за флорални мотиви в обзавеждането:

 

 

 

Сподели: