Декорация с пролетни цветове

Свежест и настроение в дома

292

Независимо дали искате да добавите драма с ярки флорални мотиви или да смекчи погледа с нежни цветя, декориране с пролетни цветове е сигурен начин да вдъхнете нов живот и да освежите дома си.

tesy.bg

Първо помислете за вашата предпочитана палитра и за комбинациите, които търсите. Типичните пролетни цветове са светлите пастелни и нежни тонове на розово, жълто, синьо и зелено. В комбинация с нежно бяло или светло бежово ще придадете много свежест в стаята.

За по – романтично излъчване флоралните мотиви и нежно лилаво е чудесно решение.  Ако предпочитате по- ярки цветове, заложете на по-живи комбинации като иглика лилаво, нарцис или див зюмбюл.

Мебелите също могат да играят  главна роля в общата декорация. Диван с флорални мотиви, тапет и с интересни шарки или цветни завеси ще се превърнат във фокусна точка и ще внесат много цвят и настроение в стаята.

Не забравяйте и аксесоарите – клонки с цветчета, ваза с пролетни цветя или саксия със свежо зелено растение са способни да внесат много настроение и стил в дома.

 

Вижте няколко предложения за цветен и свеж пролетен декор.

 

Сподели: