Алтернативни места за съхранение у дома

Алтернативни места за съхранение у дома

Когато става дума за домашния декор, намирането на различни организационни решения е от решаващо значение, особено ако живеете под наем или обитавате малък апартамент.

Маса с място за съхранение

За работа в група, за игра или за хранене, тази маса е подходяща за всяко едно от тези неща. Clark Table има триъгълн...

21/03/2016

В домовете ни често могат да се намерят алтернативни на шкафовете идеи за съхранение, за които дори не сме подозирали  – от вещите за почистване до спалното бельо.

Винтидж куфар

20 идейни предложения за съхранение

Независимо в колко голям дом  живеем, мястото винаги ни е малко. За да сме добре организирани, даваме доста пари...

18/04/2016

Ако харесвате пътешествията, подобен куфар, който става не само като кутия за багаж, но и като помощна масичка, е страхотен декор и говори за приключенския дух във вас.

Дървени каси и кутии от вино

Сложете кутии във винтидж стил или нови, ако търсите по – модерно излъчване. Те са идеални за градския или ваканционния дом и в тях може да съхранявате от игри до аксесоари за почистване.

Маса с повдигащ се плот

Тази елегантна дървена маса с метални крака не предполага, че крие под себе си място за съхранение на дребни вещи, които иначе седят върху нея – книги, дистанционно, настолни игри.

Тапицирана ракла

Тя е не само маса, но и допълнителна табуретка или столче, на което да вдигнете краката си.

Кубче от акрил

Това кубче – маса – кутия за багаж е чудесно за малка стая, защото този тип мебели визуално правят пространството да изглежда по – широко. Още един плюс – ще виждате всичко, което сте сложили вътре.

Оригинални решения за съхранения на колелото у дома

Топлото време навън ни предразполага към повече движение и спорт навън. А едно от най-приятните занимания е карането ...

06/08/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...