Оригинални решения за съхранения на колелото у дома

Оригинални решения за съхранения на колелото у дома

Топлото време навън ни предразполага към повече движение и спорт навън. А едно от най-приятните занимания е карането на колело. За много хора велосипедът се е превърнал и в удобен транспорт за придвижване. Проблем идва ако  живеем в малко жилище и не разполагаме с помещение, в което да държим колелото. Оказава се обаче, че има решение и то не едно. Нека ги видим.

Тези собственици са решили да държат колелата си в коридора на куки, монтирани на стената. Цветовете и шарките привличат погледа и така колелетата остават по – незабележими.

В тази стая колелото е издигнато на пиедестал. В буквалния смисъл на думата. То се превръща и в своеобразен арт декор. Единственият минус е, че след всяко прибиране трябва много детайлно и старателно почистване.

Ако разполагате със стаи с високи тавани може да държите колелото и над мебелите. В тази гардеробна например, колелото е над закачалките.

Още едно решение за колелото като част от интерора. В случая то е закачено на стената във всекидневната и се вписва идеално в цветовите и стилистични схеми на помещението.

Моля, свалете колелото от тавана. Да, звучи абсурдно, но е реално решение за тази млада любителка на колоезденето. Тя е избрала система за тавана, на която закача велосипеда. Свободен под, достатъчно простор и колелото винаги е под ръка…или над главата!

 

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...