8 приложения на клечките за уши

Те ще направят живота ви по-лесен  

307

Може би няма дом, в който да не се използват клечки за уши. Те са помощник в личната хигиена и са почти задължителни след баня. Но освен за обичайното и предназначение, те могат да се използват и в домакинството.

10 нови приложения на рамките за снимкиМоже би не сте единствените, които имат прекалено много рамки за снимки у дома. Дали са купени на разпродажба, просто защото ни харесват или по някакъв повод, често се случва така, че остават да ле...

Вижте 11 полезни неща, които можете да направите с тях!

1. Поправяте грима

10 приложения на алуминиевото фолиоАлуминиевото фолио е аксесоар, който е задължителен за всяка кухня. Дали знаем обаче всичките му приложения? Нека проверим.  

Използвайте леко навлажнен памучен тампон, за да забършете размазана очна линия или грим. За по – добър ефект използвайте мицеларна вода вместо обикновена.

2. Нанесете крем

Ако трябва да сложите крем под очите, по – лесно и ефективно това ще бъде, ако нанесете с памучен тампон. Така няма да изцапате ръцете си и ще бъдете по – прецизни.

3. Като средство за взимане на стерилни продукти

Ако трябва да бръкнете в бурканче с козметика, неволно вие внасяте бактерии. Но когато използвате клечка за уши, няма да имате този проблем.

4. Почистете електрониката

Всеки ден използваме телефон, таблет ,лаптоп, дистанционно. Но те са и източник на толкова много бактерии. С помощта на клечка за уши ще почистите прецизно и най – малките копчета и части на електрониката. Само натопете в малко спирт.

5. Премахнете власинките в сешоара

Натрупването на власинки във сешоара може да създаде потенциална опасност от изгаряне! За  да го поддържате чист, изтрийте задната част на уреда с влажна клечка.

6. За боядисаната стена

Ако на стената се е появила драскотина или има някакво несъвършенство, не е необходимо да вадите четката за боя. Просто потопете памучен тампон в боята и минете по стената.

7. Поправете ципа

Потопете клечката в малко количество балсам за устни, вазелин или олио за готвене, след което размажете около заседналия цип.

8. Почистете бижутата

Памучният тампон е чудесен инструмент за почистване на бижутата! Просто навлажнете клечката и минете по деликатните пръстени, накити, обеци и висулки.

 

 

Приложение на тоалетната ролкаНяма да повярвате колко много приложения има
Сподели: