8 неочаквани (и евтини!) неща, които не сте мислили да сложите като изкуство

Не е задължително да закачите картина

1835

Създаването на галерия на стената или закачането на няколко плаката винаги е подходящо решение, но не сте ли уморени от едни и същи стари неща. Защото има толкова много забавни и неочаквани неща, които можете да направите и които са различни от традиционните картини и цветни принтове.

От стари рецепти до интересни марки, вижте как може да създадете впечатляващо и нестандартно изкуство.

Тапет

Независимо дали имате останали тапети от предишен проект или харесвате конкретна шарка, но не можете да си позволите да облепите цялата стая, слагането на шаблон в рамка е хитро решение, което ще внесе излъчване във всяка стая. Можете да го оформят в една рамка или в четири, разположени две по – две или една над друга от земята до средата на стената.  

 CD обложки (подредени като снимки от Instagram)

Албумите с музика изглеждат прекрасно подредени в редица до стената, но какво ще кажете да сложите кориците на любимите си албуми в рамка? Просто помислете за подложка, а която да ги залепите и ги рамкирайте.

Колекция от печати / пощенска картичка

Имате ли ретро печати, марки или картички от пътуванията си по света? Не ги прибирайте в чекмеджето, а покажете тези спомени в рамкиран колаж.

Ретро кърпи

Вместо да изхвърлите старите текстилни, но много красиви кърпи, защо не ги рамкирате. Със сигурност ще имате забележително и различно изкуство.

Дреха

Дрехите могат да носят сантиментални чувства и е чудесна идея да покажете тези, които ви носят спомен или носталгия. Това може да е бебешка дрешка, шапка или любима пола. Много нестандартно, но изключително хитро хрумване. И ако нямате специални предмети, които да сложите, но харесвате как изглеждат, направете като този блогър, който показва изумитлна колекция колекционерски бански.

Корици на любимите книги

 

Харесвате книги и обичате изкуството. Тогава ги съчетайте като покажете книгите чрез изкуство. Сканирайте кориците на любимите заглавия и ги подредете като картина.

Семейни рецепти

От рецептата на баба ви за ябълков пай до тази, която сте направили за някой, в когото сте се влюбили, показването на рецепта като форма на изкуство е сладко и сантиментално решение.

Чуждестранни банкноти

Независимо дали пътувате много или искате да запазите спомен от специална ваканция, слагането на останалите от ваканцията чуждестранните пари е чудесен начин да покажете спомените. 

Сподели: