8 изненадващи места, на които може да сложите тапети

Идеи, с които ще промените стаите

3901

Ако все ще мислите, че тапетите са претенциозни трудни за съчетание ( а също и за сваляне), бъдете готови да промените мнението си. Днес те не само изглеждат зашеметяващо, но и са много по – лесни за слагане и махане. Което означава, че са идеалното нещо, с което може да внесем малко стил в интериора. И понеже всичко нестандартно е интересно, ви предлагаме няколко проекта за приложение на тапетите, които може да пробвате още този уикенд.

На бара или плота

Използвайте геометрична шарка, имитираща плочки на предната част на бара или плота. Това е евтина алтернатива на обикновената облицовка, а освен това ако искате да я промените, ще ви бъде лесно да я премахнете.

На скрина

Намерили сте хубав скрин в магазин за употребявани стоки, но е малко скучен. Или искате да промените вида на мебелта у дома? С малко парче тапет, залепено отпред, ще придадете напълно нов вид. А когато ви омръзне просто го сменете. 

В стаята на бебето

На някоя стена или на вратата на гардероба, тапет в топъл цвят изглежда чудесно в бебешката стая. Избере модел, който се маха лесно, за да може да го смените когато детето порасне.

Тавана

Доста необичайно място за тапет, ето защо го харесваме. Заложете на големи фигури и се уверете, че пасват с декорацията и цвета на стаята.

На кухненските шкафове

Независимо отвън или вътре, тапетите са идеалният начин да освежите кухнята за малко пари.

На стълбите

Използвайте ги на предната част на стълбите. За по – интересен ефект сложете различни шарки и десени.

На рафтовете

Тапети зад рафта, независимо дали е свободно стоящ или част от библиотека, помага за лесна промяна на цялостния вид на стаята.

Като табла за леглото

Нямате бюджет за нова дъска на леглото. Няма проблем. Облепете старата с тапет и ефектът ще бъде забележителен. 

Сподели: