7 начина да промените дома си за лятото

Време е да изхвърлите дебелите одеяла и тъмните мебели и да добавите цвят в и...

1500

Лятото е съвсем близо и затова е време да отворим и освежим дома си и да го посрещнем. А как може да стане най-лесно това? Като внесем настроение, цвят и нещо ново, с което да приветстваме топлия сезон. Ето няколко идеи за това, как лесно и с малък бюджет са променим дома си за лятото.

Тропически полъх

Инвестирайте в чаши от цветно стъкло. Перфектни за летните коктейли.

Мини бар

Защо не направите малък летен бар? За целта може да използвате стар шкаф, който да пребоядисате. Подредете табла с напитки, цветни сламки и весели подложки. Готови сте за летните партита и събирания!

Спалното бельо

Махнете дебелата завивка и сложете леки и светли чаршафи. Сменете тежката покривка за леглото с такава от лен и памук. Изберете неутрална по цвят и заложете на цветни възглавници за настроение.

Възглавници

Учудващо е как само като смените възглавниците може да промените вида на стаята. Изберете такива с флорални или морски мотиви.

Декорация

Какво е лятото? Mоре, пясък и вълни. Тогава е време да ги внесем в декора. Импровизирайте и подредете на рафта, на стените, по первазите на прозореца.

Пухкави кърпи

Хладните душове са толкова освежаващи през лятото, a какво по – хубаво усещане от това да завършите душа с меки и пухкави кърпи.

Одеяло с морски мотив

Ако вечерите са хладни, помислете за леко и меко одеяло. За автентичен вид потърсете с морски мотиви. 

Сподели: