6 начина да декорирате с възглавници

За повече уют и стил

1051

Какво е един диван без възглавници? Със сигурност те са аксесоара, без който той няма да има онзи завършен вид и няма да предлага уюта и удобството, което намираме на него.

А знаете ли че има няколко начина, по които може да аранжирате дивана? Вижте няколко стила и намерете този, който ви описва най-добре.

Hygge

Благодарение на датчаните този стил навлезе смело в интериора на много домове и се утвърди като любим и предпочитан заради топлотата, уюта и неповторимия чар, който излъчва. В Huggy стил диванът започва да прилича на гнездо, с многобройни по форма и стил възглавнички, които правят зимните вечери вкъщи по – задушевни и приятни. Добавете ароматизирани свещи, одеяло и чаша чай или топъл шоколад за пълна хармония.

Артистичен

При този стил няма случайни неща. Тук всяка възглавница има своя история, носена от различно място и напомня за приключения и случки. Те са внимателно подбрани, в перфектна хармония и баланс. С подобен стила вашият диван е платно, на което творите.

Класически

Ако не искате да рискувате просто заложете на вечната класика – спретнато подредени възглавници, сложени под определен ъгъл. Независимо дали да шарени в допълващи се десени или са едноцветни на фона на шарен диван, те са  винаги перфектно разположени и приканват да се облегнете на тях.

Семпло и просто

Вие предпочитате възглавници, направени само от естествени материи, с натурални тонове. При тях присъства зелено, бежово или светло кафяво. Всичко в стаята е балансирано и издържано в еко дизайн, прави и изчистени форми.

Женствен

Ако някога сте се събудили от неделен следобеден сън с буза, на която да отпечатани пайетите на възглавницата, може би именно това е вашият стил. Кожени, дантелени или кадифени, с флорални мотиви, те са подредени с грижа и придават стил и излъчване на стаята. 

Сподели: