8 идейни приложения на закачалките и куките

Организирайте дома с помощта на тези прости трикове  

1497

Ключове, заплетени жици и любимият шал - тези неща са навсякъде из къщата. Какво става обаче като бързате и не можете да намерите това, което ви трябва? Има много неща, които можете да правите с куки и закачалки! Ето няколко идеи, които със сигурност ще бъдат полезни.

Като органайзер за ключове

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

Не мога да си спомните къде оставихте ключовете тази сутрин? Монтирайте няколко кукички на малка дъска и ще имате чудесен органайзер. Може дори да сложите малки табели за всеки член на семейството.

Като органайзер за колани и шалове

Спрете да търсите любимия си шал под купища дрехи. Групирайте ги заедно с коланите и аксесоарите, като залепите три самозалепващи куки върху широка закачалка за панталони.

За кабелите

Кой не иска да се отърве от цялата бъркотия с кабелите?  Все пак технологиите не трябва да ни пречат, а помагат. Използвайте специални, самозалепващи се куки, за да прикрепите кабелите към стената, за да организирате и направите мястото около телевизора по – чисто и подредено.

Като органайзер за шкафове

Максимизирайте шкафовете си с този трик: прикрепете малки кукички към горната част на шкафа си за чашите. Така ще се освободи място за съхранение и винаги ще имате чаша под ръка.

За органайзер за творческия кът

Направете вашето хоби по - приятно, като подредите всички ленти и панделки на обикновена закачалка.

Като закачалка за списания

Закачалки не се използват само за закачане на дрехи или кърпи, но и за… списания във вашата баня. Дори можете да маркирате страницата и да започнете оттам, където сте спрели следващия път, когато седнете на тоалетната.

Перфектна комбинация

Закачалка или кука? Защо не и двете? Използвайте обърната закачалка, за да закачите яке, чадъри и други неща - просто я фиксирайте на стена или врата. Този проект ще добави свежо докосване във всеки коридор. 

Сподели: