5 цвята, които никога няма да излязат от мода

И с които няма да сбъркате в обзавеждането 

24538

Независимо дали говорим за света на красотата, модата или интериорния дизайн, трендовете са много променливи. Ако едната година на мода за анималистичните принтове, следващата може да бъде на семплите и изчистени цветове, а след това модерни да станат ярките и силни цветове. Има обаче няколко цвята, които никога няма да излязат от мода и които винаги ще бъдат актуални.

Вижте как да създадете красив дом, който ще устои на изпитанията на времето:

Бяло

Бялото може да изглежда като логичен избор и да навява илюзия за скука. Този цвят обаче има безброй нюанси – от кремаво, през каки до сиво-бялата гама.

Сиво

Ако искате да избягате от неутралните цветове, заложете на сиво. Той може да изглежда малко скучен самостоятелно, затова комбинирайте с цветни и ярки акценти.

Розово

Малко специфичен, този цвят може да варира в много широка гама. И забравете, че е само за детската стая. Розовото стои много нежно във всекидневната, кухнята или спалнята в шаби шик стил.

Синьо

Това е може би най-непреходният от всички цветове. В него има нещо свежо и успокояващо. Без значение къде искате да го използвате - в банята, спалнята или кухнята, със синьото никога няма да сбъркате.

Жълто

Противно на това, което повечето хора смятат, жълтият цвят съвсем не е необичаен за жилището, ако се придържате към светлата цветова гама. Малко по-ярко от неутралните тонове, той придава свежест и цвят на пространството. 

Сподели: