5 стайлинг идеи за дома

Издигнете дома си на по – високо ниво  

1992

Декорирането на всекидневната зона може да бъде истинско предизвикателство. От избора на бои до съчетанието на аксесоарите, има толкова много неща, които могат да се объркат и да не постигнете търсения ефект. Но не се притеснявайте, има лесен начин да оформите зоната така, че да я превърнете в мястото, за което мечтаете. 

Тайната ли? Започнете от начало.

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

1. Топли цветове. Свежата боя е в състояние да издигне визията на една стая, а земните тонове правят жилищните пространства по-привлекателни. Неутрален нюанс като бежово или светлокафяво ще работи добре в почти всеки интериор - от традиционен или средиземноморски до модерен и азиатски.

2. Зонирайте. Повечето жилища са отворен план, където всекидневната и трапезарията са в едно помещение. Килим във всекидневната зона ще създаде интимно и уютно пространство и ще бъде като естествен разделител в стаята.

Съвет: Уверете се, че килимът е пропорционален на пространството. Той трябва да се побира под най-малко два големи мебели и един стол.

3. Добавете настроение. Не е тайна, че осветлението променя играта – непряката светлина, която идва от няколко лампи е по-мека и по-привлекателна от директно насочените флуоресцентни осветителни тела. Дори цветовете на интериора ще се променят в зависимост от светлината, която използвате.

4. Добавете текстура. Вдъхнете живот на обикновен диван, като добавите меки аксесоари като възглавници и одеяло с интересни шарки. Също така можете да смесите и да съчетавате дизайни, но да ги обедините, като следвате една и съща цветова схема.

5. Изберете няколко аксесоара. Добавете допълнителен ефект със стратегически поставени аксесоари. Бъдете внимателни и не излагайте твърде много неща, за да не изглежда стаята претрупана.

Съвет: Малките аксесоари могат да се местят на различни места, за да промените външния вид на помещението.

Сподели: