4 идеи за декорация на голямото помещение

4 идеи за декорация на голямото помещение

Досега много пъти сме давали идеи за малкото поещение, трикове как да обзаведем, за да спестим място и да създадем повече пространство. И това ни кара да мислим, че хората, които разполагат с големи стаи нямат проблем при обзавеждането и декорацията. Оказва се обаче, че и при този тип помещения има трикове и тънкости, които трябва да следвате.

Мислете с пропорции

Когато обзавеждате спалня, голямото легло никога няма е грешка. В случая малко единично легло би седяло неестествено. Когато става въпрос за останалите стаи също важи принципът на пропорциите. В хола разположете голям диван с масичка в средата на стаята. Добавете килим и цветя, за да оформите своеобразен кът.

Добавете функционалност

Голямото помещение позволява да оформите кътове в стаята – за игра, за работа, за забавления.

Добавете повече опции за съхранение

Имаме толкова много аксесоари и предмети, които не ползваме, но и не искаме да изхвърлим. Или декорация, която искаме да покажем. Планирайте внимателно рафтовете и секциите, изберете раздвижени и гъвкави варианти, при които ще може да добавяте модули, ако е нужно.

Играйте с шарките

Добавете повече шарки, за да направите стаята по – интересна. Заложете на цветови схеми, които да отговарят на интериора.

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...