Уникално приложение ни избира най-подходящия цвят за дома

То "боядисва" виртуално стените в дома ви и ви помага да изберете най-подходя...

86794

Цветовете са неразделна част от нашия живот. Те са навсякъде около нас, във всичко, което ни заобикаля, и са въздействащи върху нашите емоции, чувства, настроения и преживявания.

Това определя изключителната важност на избора на цвят за нашите домове.

Специалистите от Оргахим АД – най-големият производител на бои и лакове в България, са готови да ви помогнат.

Основно цветовете се разделят на топли (червен, оранжев, жълт) и студени (син, зелен, лилав).

Червен – най-въздействащият цвят в спектъра. Стените в червено са открояващ се акцент в съчетание с друг топъл цвят. Често използван цвят в ресторантите, тъй като редица психологически проучвания са доказали, че спомага за повишаване на апетита. В дома най-често боядисваните помещения в червено са – трапезарията и спалнята.

Оранжев  - известен като окуражаващ активността и стимулиращ разговорите. Използва се често за конферентни зали и чакални в обществени сгради. Енергизиращото му въздействие благоприятства също боядисването в оранжево на детски стаи, кухни и коридори.

Жълт – най-лесно видимият цвят за човешкото око. Помещенията боядисани в различните нюанси на жълтото правят дома уютен и хармоничен. Препоръчва се за стаи и помещения, в които прекарваме голяма част от денонощието – дневната, офис помещения.

Зелен – цвета на природата – най-вижданият цвят на света. Зеленото спомага за подобряване на концентрацията и фокусирането. Стаите в зелено въздействат релаксиращо, към обитаващите ги хора. Използва се като основен цвят за дневни и младежки стаи.

Син – цвета на водата и небето – най-харесваният цвят. Асоциира се с чистота и почивка. Много използван за спални.

Лилав – цвят, съчетаващ характеристиките, произтичащи от червено и синьо. Подпомага креативизма и артистичността. Особено подходящ е за детски стаи и спални.

С новото приложение на Оргахим АД „Виртуално боядисване” може да видите как би изглеждал вашият дом преди да пристъпите към покупка на боя. Апликацията е уникална за България и предоставя на потребителите възможността да тестват хиляди цветни комбинации върху реални снимки на техните домове.

Може да я използвате тук.

Приложението е изключително лесно за употреба. С регистрация и три лесни стъпки ( качване на снимка, очертаване на област за боядисване и избор на цвят), визуализирате Вашия проект.

Всеки избран цвят от приложението може да се реализира благодарение над 270-те тониращи центрове - Хамелекон на Оргахим АД в страната.

Използвайки Виртуалното приложение и бои Хамелекон си гарантирате, че домът ви ще бъде в точните цветове, създаващи търсеното настроение и емоции за вас и вашето семейство.

Сподели: