Трябва ви само едно нещо, за да се радвате на изискана и модерна спалня

Плаващи легла са стилни и елегантни   

552

Плаващите легла са много красиви, няма две мнения за това. Кое обаче ги прави толкова различни и забележителни? Ако се замислим, това си е легло като всяко друго, с големина като обикновените и ако инвестираме в качествен матрак, ще си гарантираме добра почивка.

Висящи и плаващи легла, които ще ви впечатлятВнесете хармония и уют в спалнята с нестандартни легла  

Уникалността им идва от това, че са минималистични, изтънчени и изискани. Те са идеални за малка стая, защото създават илюзия за повече пространство. Имат свеж и лек дизайн, с чисти и добре дефинирани линии, което ги прави да изглеждат малко футуристични и определено много модерни.

Плаващо легло може да поставите както до стената, така и в средата на стаята. Обикновено то  има централна опора, която може да се види само отблизо под леглото.

Нова мода: плаващо леглоНовият тренд в интериорния дизайн – плаващите легла, се превръщат в невероятно допълнение към модерната спалня

Ако търсите модерен вид на стаята, обзаведете спалнята не само с плаващо легло, но и такива шкафчета. Те ще изглеждат чудесно в комбинация, а ако изберете по – тъмен цвят на мебелите на фона на светла стена, ефектът ще бъде зашеметяващ.

Ето няколко спални с плаващи легла, които ще ви вдъхновят за промяна и във вашата.

 

Вана в спалнятаКой казва, че ваната трябва да бъде само в банята?
Сподели: