10 практични направи си сам идеи за спалнята

За лично излъчване

976

Какво е спалнята за вас? Вероятно повечето я възприемат като стаята, в която се прибират и лягат вечер, а сутрин скачат от леглото и тръгват на работа. В действителност тя е и мястото, на което почиваме пълноценно, възстановяваме се и затова трябва да отразява вас, начина ви на живот и личния ви стил.

Не дръжте тези неща в спалнятаВеднага ги преместете!

За да се превърне спалнята във вашето лично царство и най – личната стая у дома, е време са внесете нещо различно, създадено от вас и вдъхновяващо ви.

# 1 – Легло от шперплат

Без скука в спалнятаМалка спалня? Направете я забавна

Ако старото легло ви е омръзнало, просто залепете отстрани шперплат за напълно нова визия. 

# 2 - Нощното шкафче от касетка

Потърсете хубава касетка, боядисайте я и я закрепете към стената.

#3 – Възползвайте се максимално от малката стая

Ако спалнята ви е много малка, използвайте пространството над и около вратата и позиционирайте там гардероба.

# 4 - Гардероб от медни тръби

За да подредите дрехите си по красив и ефирен начин, може да заимствате от този блогър, който създава открит гардероб от медни тръби над ниския шкаф. Пести място, но предлага достатъчно място за любимите ви дрехи.

# 5 - Стенен рафт с мраморен гръб

Много бързо обикновеният открит рафт придобива ново излъчване, само като залепите мраморно фолио на стената зад него.

# 6 – Огледало, закачено на кожен колан

Огледало, огледало на стената ... - кой има най-красивата спалня в страната? Защо да не сте вие? Като създадете подобен проект, за който имате нужда от обикновен кожен колан.

# 7 - Творчески декор за стена

За да бъде една стена фокусна точка и да привлича погледите с красив и изискан вид, направете микс от аксесоари и малки картини. Дори да са принтирани снимки в бели рамки, всичко е въпрос на правилен микс.

# 8 – Тапет с мотиви

Какво ще кажете за идеята да се събудите сред гора? Ако сложите ефектни тапети, със сигурност ще постигнете подобо усещане.  

# 9 – Изплетете си килим

Ако имате талант, защо не изплетете килим. Без значение дали е шарен  или в неутрален цвят, няма по – хубаво усещане от това да стъпите на топлия и мек под, ставайки от леглото.

# 10 – По - различна лампа

Една доста смела, но признаваме, много оригинална идея е са закачите лампата на стара макара. Малко ретро, но с намек за така модерният индустриален стил.

Спалня под водатаЛукс срещу 2.8 млн. долара
Сподели: