Малки спални с големи идеи

Стилни и удобни решения за малкия дом

4385

Малките спални могат да превърнат и най-малкото пространство в забележително помещение с практични решения за съхранение и интересни интериорни схеми. Забравете за това, че малки пространства могат да бъдат украсени само в светли цветове и с минимум мебели и вижте как може да обзаведете малка спалня, изпълнена с цвят и настроение.

Когато планирате дизайна на малката стая помислете за вариантите за съхранение и цветовете, които искате да използвате. Понякога един красив скрин и цветна стена могат да претворят помещението.

Изберете тема за вашата стая. Независимо дали искате модерна или винтидж спалня, помислете за основата, върху която ще стъпите. Например, ако изберете бяло и синьо, започнете да изграждате всичко околи тези цветове – мебелите, завивките, аксесоарите. Търсите френски стил – легло с красива метална табла и пищни възглавници ще дадат акцент. За шаби шик заложете на пастелни тонове и дървени аксесоари, памук, лен и дантела.

Ако обичате смели щампи, не се страхувайте да вкарате любимия си модел в малката спалня. Независимо дали става дума за акцент на стени или меки мебели, подчертайте го с тапет във флорален мотив или възглавница със смели щампи.

За малката спалня са нужни и хитри идеи за съхранение. Възползвайте се максимално от мястото под леглото, гардероб с вградени чекмеджета, възползвайте се от мястото над вратата. Заложете на красиви кошове и кутии, в тон с обзавеждането.

Време ли е за промяна и на вашата спалня? Вижте нашите предложения:

 

 

Сподели: