Малки неща, които можете да направите, за да промените спалнята

За повече уют и хармония

498

Независимо дали търсите място, в което да се отпуснете след дълъг ден, или искате да имате креативно кътче, в което да се оттеглите, за да се погрижите за себе си,  трябва да създадете вашето място за бягство. На правилното място е. Ще ви покажем различни идеи, с които да разкрасите стаята и да я направите по – удобна и комфортна.

Без скука в спалнятаМалка спалня? Направете я забавна

Таблата на леглото е много пренебрегвана, но е важна част от цялостната визия и може дори да се превърне във фокусна точка и измерение, както и да внесете цвят в иначе неутрално пространство.

10 екстри за спалнята, от които може би имате нуждаЗа повече удобство и малко романтика

Сменете старото нощно шкафче. Дори само то може да доведе до огромна промяна във вашата стая.

Ако имате нужда от допълнителен рафт, заложете на стара стълба, която да изпълнява тази функция.

Декоративните възглавници са лесен начин да подчертаете и освежите всяко пространство. Просто изберете цвят, мотив или смесете, за да постигнете еклектичен вид.

Декорирайте стената с пано - това не само е чудесен начин да добавите малко текстура в пространството, но и ви спестява от търсенето на перфектното произведение на изкуството  и  рамка, която всъщност пасва.

Ако търсите лесен начин да направите пространството по-отворено, огледалата са идеалното решение. Плюс това, те са практични, предлагат различни форми и стилове и добавят излъскан щрих.

Акцентирайте пространство с малките неща, които ви носят радост, независимо дали това е любима свещ, красива лампа или колекция от сукуленти в цветен плантатор.

Защо да бъдете традиционалисти? Боядисайте вратата или й направете красива декорация. Това променя цялостната визия.

Внесете зеленина. Цветята винаги работят и изглеждат прекрасно.

 

Уют и комфорт в малката спалняПредставяме ви 6 супер дизайна, които ще трансформират представата ви за удобство
Сподели: