Как да направите спалнята си по-уютна

Как да направите спалнята си по-уютна

През есента всеки иска да се обгради с топлина и комфорт. Как обаче да превърнете спалнята си в перфектното убежище?

Вана в спалнята

Кой казва, че ваната трябва да бъде само в банята? Добавете уют и стил, като монтирате вана в спалнята си. За някои...

11/01/2016

Уютни нюанси

Цветът е един от основните инструменти за създаване на подходяща атмосфера. Топлите нюанси на теракота, жълто и горчица ще направят спалнята по-уютна, напомняйки за слънчевите летни дни.

Спалнята може и да е кръгла

Ако искате да придадете на спалнята си по-изтънчен и стилен външен вид, значи трябва да замените обичайното правоъгъл...

22/11/2015

 

Дървени елементи

Текстурата на естественото дърво в интериора винаги изглежда благородна и дава усещане за топлина и спокойствие. В същото време не е необходимо да украсявате всички стени с фурнирни панели - просто поставете няколко дървени табуретки вместо нощни шкафчета или съдайте уютна зона за отдих на дървен перваз на прозореца.

Килими

Килимът прави спалнята по-топла в истинския смисъл на думата. Много по-приятно е сутрин да стъпите не на студен гол под, а на пухкав килим.

 

Мека табла

Тапицираната табла с извити ъгли обгръща леглото от двете страни, създавайки усещане за безопасност и комфорт. Освен това е удобно да се облягате на нея докато четете или гледате филм.

Акцентни светлини

В допълнение към полилея, спалнята трябва да има поне няколко лампи до леглото  Може също да поставите няколко настолни лампи на скрин, рафт или перваза на прозореца - колкото повече, толкова по-добре.

Мек текстил

През есента не искате ли да се увиете в топло одеяло и да се сгушите с книга и чаша чай? 

10 екстри за спалнята, от които може би имате нужда

Всеки от нас прекарва най-малко по 7-8 часа дневно в спалнята си. Затова е добре тя да е удобна и уютна. Ето няколко ...

18/02/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...