Експертни съвети за декорация на спалнята

Шест интериорни дизайнера споделят тайната на перфектната спалня 

4377

Вашата спалня трябва да бъде рай за почивка и релакс, място за презареждане и отмора. Но това е и стаята, в която може да покажете вашия стил, да придадете различно излъчване. Ето какви съвети дават интериорните дизайнери за създаването на спалнята на мечтите.

Направете я разкошна

Спалните са разкошни места, на които да намерите пълно спокойствие. Не се фокусирайте само върху леглото, но и върху стените и таблата на леглото.

Зона без работа

Спалнята е свещено място за сън, почивка и презареждане. Затова тук е помещението, в което да разположите вашия домашен офис, да държите документи и да работите.Нека бъде семплаИзберете ли по – интересна табла или картина, но не и двете. Колкото е по – простичко, толкова по – добре.Бъдете умерениНе претрупвайте леглото с излишни аксесоари, нощта не трябва да се превръща битка с някоя възглавница. Изберете масичка, която е удобна и която пасва с височината на леглото.Основите на спалнятаЕдна спалня не изглежда завършена без нощни шкафове и лампи. Това дава баланс и завършеност, както и създава по – уютна обстановка.Мястото на леглото"Позиционирането на леглото е от решаващо значение, а гледката, която имате, докато лежи в леглото също не трябва да се пренебрегне. Имайте предвид, че не винаги очакванията ви отговарят на правилното позициониране. Ако може консултирайте се с експерт за това, къде е най-правилното място.

Сподели: